ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/02/2020 05:38

KLSH: Nuk ka asnjë studim për rentabilitetin e projektit të fiskalizimit

KLSH: Nuk ka asnjë studim për rentabilitetin e projektit të fiskalizimit
Një projekt i madh për fiskalizimin me pajisje të reja të biznesit që pritet të nisë zbatimin ketë vit për bizneset e mëdha dhe në janar 2021 për të vegjlit, duket se nuk është menduar mirë nga institucionet përgjegjëse ...
Monitor | 19-Jan-2020 23:04
Një projekt i madh për fiskalizimin me pajisje të reja të biznesit që pritet të nisë zbatimin ketë vit për bizneset e mëdha dhe në janar 2021 për të vegjlit, duket se nuk është menduar mirë nga institucionet përgjegjëse ...

Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Medial | 19-Jan-2020 17:10
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Zeri | 19-Jan-2020 17:07
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Klan Kosova | 19-Jan-2020 17:04
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave zyrtare, rezulton se as gjysma e tyre nuk janë fiskalizuar. Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, konkretisht në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve, ...
Lajminet | 19-Jan-2020 16:11
Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave zyrtare, rezulton se as gjysma e tyre nuk janë fiskalizuar. Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, konkretisht në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve, ...

Shumica e bizneseve në Kosovë, pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
AlbInfo | 19-Jan-2020 14:29
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Arbresh | 19-Jan-2020 14:21
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Numër i madh i bizneseve në Kosovë pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Indeks Online | 19-Jan-2020 14:21
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, konkretisht në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve, janë të regjistruara rreth 200 mijë biznese. Deri më tash, procesin e fiskalizimit e kanë përfunduar rreth 33 mijë biznese ...
Zeri | 19-Jan-2020 14:19
Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, konkretisht në Agjencinë për Regjistrimin e Bizneseve, janë të regjistruara rreth 200 mijë biznese. Deri më tash, procesin e fiskalizimit e kanë përfunduar rreth 33 mijë biznese ...

Shumica e bizneseve funksionojnë pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Shprehja | 19-Jan-2020 14:19
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Koha.net | 19-Jan-2020 14:16
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 14:11
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve në Kosovë ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Telegrafi | 19-Jan-2020 14:02
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale . Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 14:08
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale . Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

KLSH: Sistemi i kasave, i dështuar
Nga shtatori, qeveria kërkon të zbatojë një sistem të ri të kasave fiskale, duke raportuar në kohë reale për çdo transaksion. Por Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar se sistemi aktual i kasave, që përdoret prej ...
VizionPlus | 19-Jan-2020 13:51
Nga shtatori, qeveria kërkon të zbatojë një sistem të ri të kasave fiskale, duke raportuar në kohë reale për çdo transaksion. Por Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar se sistemi aktual i kasave, që përdoret prej ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale . Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Radio Evropa e Lire | 19-Jan-2020 13:34
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale . Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

Shumica e bizneseve ende pa arka fiskale
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...
Gazeta Monitor | 19-Jan-2020 13:34
Shumica e bizneseve që operojnë në tregun e Kosovës, ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së institucioneve kompetente për t’u pajisur me arka fiskale. Edhe pse ky proces ka filluar para një dekade, sipas të dhënave ...

KLSH: Shpenzimet 46.5 mln euro për 27 lloje kasash nuk kanë justifikuar përmirësimin e të ardhurave
Kontrolli i Lartë i Shtetit ne një inspektim të posaçëm për efektivitetin e kasave fiskale gjeti se, 46,5 milionë eurot e shpenzuara për 27 lloje kasash fiskale në përdorim, nuk kanë sjellë ndonjë përmirësim të dukshëm ...
Monitor | 17-Jan-2020 16:00
Kontrolli i Lartë i Shtetit ne një inspektim të posaçëm për efektivitetin e kasave fiskale gjeti se, 46,5 milionë eurot e shpenzuara për 27 lloje kasash fiskale në përdorim, nuk kanë sjellë ndonjë përmirësim të dukshëm ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved