ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/02/2020 09:04

Izraelitët krijojnë ilaçin kundër diabetit të tipit 2

Izraelitët krijojnë ilaçin kundër diabetit të tipit 2
Shkencëtarët izraelitë po punojnë me një ilaç të ri, që mund të trajtojë shkakun kryesor të diabetit të tipit 2: rezistenca e insulinës. Ilaçi quhet Zygosid-50. Shkaqet e diabetit të tipit 2 nuk janë plotësisht të ...
GazetaTema | 19-Jan-2020 21:32
Shkencëtarët izraelitë po punojnë me një ilaç të ri, që mund të trajtojë shkakun kryesor të diabetit të tipit 2: rezistenca e insulinës. Ilaçi quhet Zygosid-50. Shkaqet e diabetit të tipit 2 nuk janë plotësisht të ...

Shkencëtarët izraelitë hedhin në qarkullim Zygosid - 50 që trajton diabetin e tipit 2
Shkencëtarët izraelitë po punojnë me një ilaç të ri, që mund të trajtojë shkakun kryesor të diabetit të tipit 2: rezistenca e insulinës. Ilaçi quhet Zygosid-50. Shkaqet e diabetit të tipit 2 nuk janë plotësisht të ...
Respublica | 19-Jan-2020 14:24
Shkencëtarët izraelitë po punojnë me një ilaç të ri, që mund të trajtojë shkakun kryesor të diabetit të tipit 2: rezistenca e insulinës. Ilaçi quhet Zygosid-50. Shkaqet e diabetit të tipit 2 nuk janë plotësisht të ...

Nga urinimi i shpeshtë tek etja shumë e madhe; shenjat e sëmundjes së përhapur tek fëmijët
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 09:59
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...

Nga urinimi i shpeshtë tek etja shumë e madhe; shenjat e sëmundjes së përhapur tek fëmijët
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...
Indeks Online | 18-Jan-2020 09:19
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...

Nga urinimi i shpeshtë tek etja shumë e madhe; shenjat e sëmundjes së përhapur tek fëmijët
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...
Gazeta Express | 18-Jan-2020 08:38
Diabeti i tipit të parë dhe ai i tipit të dytë, janë sëmundje të ndryshme, por, të dyja ndikojnë në përdorimin e insulinës nga organizmi. Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh ...

Nga urinimi i shpeshtë tek etja shumë e madhe; shenjat e sëmundjes së përhapur tek fëmijët
Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh kur pankreasi nuk është në gjendje të prodhojë insulinë. Pa insulinë, sheqeri nuk mund të ‘udhëtojë’ nga gjaku në qeliza, prandaj niveli i ...
Lajminet | 17-Jan-2020 14:55
Diabeti tip 1 , i cili më parë quhej diabeti i të miturve prek fëmijët dhe ndodh kur pankreasi nuk është në gjendje të prodhojë insulinë. Pa insulinë, sheqeri nuk mund të ‘udhëtojë’ nga gjaku në qeliza, prandaj niveli i ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved