ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 07/04/2020 00:26

Dreri e ndjek nga pas, burri mbyllë veten brenda koshave të plehrave (VIDEO)

Dreri e ndjek nga pas, burri mbyllë veten brenda koshave të plehrave (VIDEO)
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
TetovaSot | 19-Jan-2020 23:06
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

Dreri e ndjek nga pas, burri mbyllë veten brenda koshave të plehrave
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
Zeri | 19-Jan-2020 14:59
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

Dreri e ndjek nga pas, burri mbyllë veten brenda koshave të plehrave
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 13:56
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

Dreri e ndjek nga pas, burri mbyllë veten brenda koshave të plehrave
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 13:45
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

Dreri e ndjek nga pas, burri i tmerruar mbyll veten brenda koshave të plehrave
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
Indeks Online | 19-Jan-2020 07:56
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

VIDEO/ Dreri kurioz e ndjek nga pas, burri i tmerruar mbyll veten brenda koshave të plehrave
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...
Standard | 19-Jan-2020 01:16
Një burrë nga Anchorage, Ala., u bllokua në kasollen e koshave të plerave, pasi një drer i madh kurioz, e ndoqi nga pas derisa ai e kuptoi dhe u mbyllë brenda kasolles. Në mëngjesin e 11 janarit, Curtis Phelps sapo ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved