ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 07/04/2020 00:16

Antibiotiku më i fortë natyror – shkatërron 30 baktere

Antibiotiku më i fortë natyror – shkatërron 30 baktere
Si një barishte e freskët, vaji i rigonit të egër përmban nivele të larta të antioksiduesit. Zakonisht merret gjatë ftohjes, ose administrohet nga jashtë për infeksione të lëkurës. Është e rëndësishme të dini se në rast ...
Indeks Online | 19-Jan-2020 19:43
Si një barishte e freskët, vaji i rigonit të egër përmban nivele të larta të antioksiduesit. Zakonisht merret gjatë ftohjes, ose administrohet nga jashtë për infeksione të lëkurës. Është e rëndësishme të dini se në rast ...

Rigoni i egër, antibiotiku natyror që shkatërron shumë baktere
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...
Koha.net | 19-Jan-2020 18:27
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...

Antibiotiku më i fortë natyror – shkatërron 30 baktere
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 17:49
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...

Antibiotiku më i fortë natyror – shkatërron 30 baktere
Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit përdoret gjerësisht në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme. Si një barishte e freskët, vaji i rigonit të egër përmban nivele të larta të ...
Lajminet | 19-Jan-2020 17:27
Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit përdoret gjerësisht në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme. Si një barishte e freskët, vaji i rigonit të egër përmban nivele të larta të ...

Antibiotiku më i fortë natyror - shkatërron 30 baktere
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...
Kosova Press | 19-Jan-2020 17:23
Vaji i rigonit të egër merret nga lulet dhe gjethet e bimës, dhe njihet si një veprim i fuqishëm antimikrobik që lufton me sukses infeksionet. Falë vetive antibakteriale, antifungale dhe antivirale, vaji i rigonit ...

20:30 Origano është ilaç për shumë sëmundje F akte rreth përbërësve...
F akte rreth përbërësve shërues të origanos ka gjithnjë e më shumë. Midis 52 bimëve të testuara, vetëm vaji i origanos kishte fekt në "Candida Albicans", "E-coli", "Salmonella" dhe "Pseudomonas aeruginos". MË I MIRË SE ...
Kosova Sot | 18-Jan-2020 09:59
F akte rreth përbërësve shërues të origanos ka gjithnjë e më shumë. Midis 52 bimëve të testuara, vetëm vaji i origanos kishte fekt në "Candida Albicans", "E-coli", "Salmonella" dhe "Pseudomonas aeruginos". MË I MIRË SE ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved