ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 19:38

Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut të përçare dhe ende pa koalicion

Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut të përçare dhe ende pa koalicion
Edhe pse ishte paralajmëruar në javët e para të janarit, një koalicion mes shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut duket gjithnjë e më i largët. Bashkimi Demokratik për Integrim nuk e pranon akuzën se i ka përcarë këto ...
VizionPlus | 17-Jan-2020 12:23
Edhe pse ishte paralajmëruar në javët e para të janarit, një koalicion mes shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut duket gjithnjë e më i largët. Bashkimi Demokratik për Integrim nuk e pranon akuzën se i ka përcarë këto ...

??Taravari: Besa është për koalicion, Alternativa ende e pavendosur
Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për një koalicion, por qëllimi nuk është që në zgjedhje të shkohet me koalicion dy palësh. Andaj, sipas tij, do të nevojiten edhe disa ditë deri sa të merren një vendim ...
Lajminet | 16-Jan-2020 23:43
Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për një koalicion, por qëllimi nuk është që në zgjedhje të shkohet me koalicion dy palësh. Andaj, sipas tij, do të nevojiten edhe disa ditë deri sa të merren një vendim ...

Hoxha: Shqiptarët kanë nevojë për dekriminalizimin e politikës
Arjanit Hoxha thekson se nuk është e nevojshme që të vijë dikush nga Shqipëria apo Kosova të thotë se skena politike në Maqedoni duhet të dekriminalizohet. Sipas tij, nga ajo që ka thënë Taravari nuk do të thotë se ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 23:24
Arjanit Hoxha thekson se nuk është e nevojshme që të vijë dikush nga Shqipëria apo Kosova të thotë se skena politike në Maqedoni duhet të dekriminalizohet. Sipas tij, nga ajo që ka thënë Taravari nuk do të thotë se ...

Hoxha: Shqiptarët kanë nevojë për dekriminalizimin e politikës
Arjanit Hoxha thekson se nuk është e nevojshme që të vijë dikush nga Shqipëria apo Kosova të thotë se skena politike në Maqedoni duhet të dekriminalizohet. Sipas tij, nga ajo që ka thënë Taravari nuk do të thotë se ...
Shprehja | 16-Jan-2020 23:21
Arjanit Hoxha thekson se nuk është e nevojshme që të vijë dikush nga Shqipëria apo Kosova të thotë se skena politike në Maqedoni duhet të dekriminalizohet. Sipas tij, nga ajo që ka thënë Taravari nuk do të thotë se ...

?Taravari: Besa është për koalicion, Alternativa ende e pavendosur
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë.
Kosova Press | 16-Jan-2020 23:21
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë.

Hoxha: Shqiptarët janë lodhur, të bëjmë diçka konkrete
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 23:21
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...

Taravari: Besa është për koalicion, Alternativa ende e pavendosur
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...
Arbresh | 16-Jan-2020 23:18
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...

Hoxha: Shqiptarët janë lodhur, të bëjmë diçka konkrete
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...
Ina-Online | 16-Jan-2020 23:12
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...

Hoxha: Shqiptarët janë lodhur, të bëjmë diçka konkrete
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...
Shprehja | 16-Jan-2020 23:12
Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha sonte ka qenë i ftuar në emisionin Rruga Drejt në Alsat M, ku ka folur rreth koalicioneve parazgjedhore dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit. Hoxha tha ...

Taravari: Besa është për koalicion, Alternativa ende e pavendosur
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...
Shprehja | 16-Jan-2020 22:45
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...

Taravari: Besa është për koalicion, Alternativa ende e pavendosur
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 22:39
Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se ende nuk ka një marrëveshje sa i takon koalicionit trepalësh mes partive shqiptare në opozitë. Sipas tij Lëvizja BESA tashmë ka rënë dakord për ...

Hoxha: Vendosëm një parim me ASH-në, ‘kush vetpërjashtohet s’ka vend në koalicion’ , por ky parim po shkelët
Sekretari Gjeneral Arjanit Hoxha, sonte është i ftuar në ‘Rruga Drejt’ në Alsat – M, ku po diskutohet rreth koalicionimëve të mundshme parazgjedhore. Hoxha ka deklaruar se BESA për hir të të interesit të përgjithshëm ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 22:27
Sekretari Gjeneral Arjanit Hoxha, sonte është i ftuar në ‘Rruga Drejt’ në Alsat – M, ku po diskutohet rreth koalicionimëve të mundshme parazgjedhore. Hoxha ka deklaruar se BESA për hir të të interesit të përgjithshëm ...

Arianit Hoxha: Besa është një shkallë më lart se të gjitha partitë e tjera
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...
Shprehja | 16-Jan-2020 22:24
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...

Arianit Hoxha: Besa është një shkallë më lart se të gjitha partitë e tjera
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...
Aktuale.MK | 16-Jan-2020 22:21
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...

Arianit Hoxha: Besa është një shkallë më lart se të gjitha partitë e tjera
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...
Flaka | 16-Jan-2020 22:18
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...

Arianit Hoxha: Besa është një shkallë më lart se të gjitha partitë e tjera
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 22:06
Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Arianit Hoxha, thotë se BESA është në pozitë më të favorshme të të gjitha partitë tjera, duke iu referuar kështu Alternativës dhe Aleancës. Sipas tij, duhet të thuhet qartë se ...

“Luftë” mes Bekteshit dhe Taravarit se kush e ka mbështetjen më të madhe nga Kosova dhe Shqipëria
Lidhur me ndikimin në partitë shqiptare nga Kosova dhe Shqipëria, zyrtari i lartë i BDI-së, Kresnik Bekteshi thotë se edhe partia e tij ka mbështetje nga Tirana zyrtare edhe nga Prishtina, pasi ato ishin partia që ...
Flaka | 16-Jan-2020 21:51
Lidhur me ndikimin në partitë shqiptare nga Kosova dhe Shqipëria, zyrtari i lartë i BDI-së, Kresnik Bekteshi thotë se edhe partia e tij ka mbështetje nga Tirana zyrtare edhe nga Prishtina, pasi ato ishin partia që ...

Hoxha: BESA do jetë pjesë e koalicionit që do e bëjë qeverinë e ardhëshme
Nuk ka rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit janar, ...
Flaka | 16-Jan-2020 20:15
Nuk ka rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit janar, ...

Hoxha: BESA do jetë pjesë e koalicionit që do e bëjë qeverinë e ardhëshme
Nuk ka rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit janar, ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 19:48
Nuk ka rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit janar, ...

Zgjedhjet në Maqedoni, për një javë pritet të mësohet koalicioni i partive shqiptare
Nuk kanë rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 18:36
Nuk kanë rezultuar të suksesshme përpjekjet e deritanishme të Aleancës për Shqiptarët për një koalicion trepalësh parazgjedhor me Besën dhe Alternativën. Edhe pse ishte lajmëruar një epilog për në fillim të muajit ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved