ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 02:16

Rruga Tetova-Prizren shteg për ekonominë dhe qytetarët

Rruga Tetova-Prizren shteg për ekonominë dhe qytetarët
Ndërtimi kësaj rruge, edhe pse pa afatizime, nënkupton zhvillim të turizmit, ekonomisë por edhe qasje më të afërt në Portin e Durrësit përmes “Rrugës së Kombit” për bizneset në Maqedoninë Perëndimore Urim HASIPI Tetovë, ...
Koha.mk | 18-Jan-2020 19:01
Ndërtimi kësaj rruge, edhe pse pa afatizime, nënkupton zhvillim të turizmit, ekonomisë por edhe qasje më të afërt në Portin e Durrësit përmes “Rrugës së Kombit” për bizneset në Maqedoninë Perëndimore Urim HASIPI Tetovë, ...

Rruga Tetovë – Prizren, Maqedonia një hap para Kosovës | VIDEO
Edhe pse nuk ka një kosto të saktë se sa mund të kushtojë, megjithatë ekspertët kanë dhënë tre variante për ndërtimin e rrugës Tetovë-Prizren.Rruga me gjasë duhet të jetë rreth 60 kilometra. Ndërtimi i kësaj rruge është ...
Televizioni Koha | 17-Jan-2020 17:18
Edhe pse nuk ka një kosto të saktë se sa mund të kushtojë, megjithatë ekspertët kanë dhënë tre variante për ndërtimin e rrugës Tetovë-Prizren.Rruga me gjasë duhet të jetë rreth 60 kilometra. Ndërtimi i kësaj rruge është ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved