ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 01/06/2020 10:23

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut shqyrtoi dhe miratoi më shumë ligje në seancën e 116-të

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut shqyrtoi dhe miratoi më shumë ligje në seancën e 116-të
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 17:34
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...

Kuvendi shqyrtoi dhe miratoi më shumë ligje në seancën e 116-të
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 19:00
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut shqyrtoi dhe miratoi më shumë ligje në seancën e 116-të
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...
Arbresh | 17-Jan-2020 17:43
Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në leximin e parë nuk u miratua ...

Kuvendi shqyrtoi dhe miratoi më shumë ligje në seancën e 116-të
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në ...
Medial | 17-Jan-2020 17:09
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi në kuadër të seancës së 116-të sot debatoi për shumë ligje, me ç’rast deputetët e miratuan Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik. Në ...

Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ
Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ. Ndryshimet parashikojnë që nëpunësit administrativ pas 1 qershorit të mund të kërkojnë nga drejtuesit e institucioneve ku janë të punësuar, që të mund të avancohen dhe ...
Shprehja | 17-Jan-2020 16:37
Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ. Ndryshimet parashikojnë që nëpunësit administrativ pas 1 qershorit të mund të kërkojnë nga drejtuesit e institucioneve ku janë të punësuar, që të mund të avancohen dhe ...

Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ
Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ. Ndryshimet parashikojnë që nëpunësit administrativ pas 1 qershorit të mund të kërkojnë nga drejtuesit e institucioneve ku janë të punësuar, që të mund të avancohen dhe ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 15:25
Kuvendi miratoi ligjin për nëpunësit administrativ. Ndryshimet parashikojnë që nëpunësit administrativ pas 1 qershorit të mund të kërkojnë nga drejtuesit e institucioneve ku janë të punësuar, që të mund të avancohen dhe ...

Bekteshi: Me Ligjin për investime strategjike hapen mundësitë për cikël të madh investimesh në vend
Kuvendi dje asdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, shkruan Gazeta Express. Sot përmes një statusi në facebook, Ministri ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 13:56
Kuvendi dje asdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, shkruan Gazeta Express. Sot përmes një statusi në facebook, Ministri ...

Dy seanca kuvendore
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...
Republika | 17-Jan-2020 11:30
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...

Dy seanca kuvendore
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...
Albportali | 17-Jan-2020 11:30
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...

Kuvendi i Maqedonisë më dy seanca kuvendare
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të. Siç është paralajmëruar në agjendën e seancës së 123-të është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Kodit Zgjedhor, sipas procedurës së ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 09:15
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të. Siç është paralajmëruar në agjendën e seancës së 123-të është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Kodit Zgjedhor, sipas procedurës së ...

Dy seanca kuvendore
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 11:22
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...

Dy seanca kuvendore
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 11:12
Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të, në rend dite të së cilës janë një numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga shumë fusha. Siç është paralajmëruar në ...

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut e miratoi Ligjin për investime strategjike
Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit ministri i Ekonomisë Kreshnik ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 19:15
Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit ministri i Ekonomisë Kreshnik ...

Kuvendi i Maqedonisë më dy seanca kuvendare
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të. Siç është paralajmëruar në agjendën e seancës së 123-të është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Kodit Zgjedhor, sipas procedurës së ...
Albportali | 17-Jan-2020 10:18
Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat e 126 dhe 127-të. Siç është paralajmëruar në agjendën e seancës së 123-të është Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Kodit Zgjedhor, sipas procedurës së ...

Dy seanca kuvendore
Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajnë seanca Komisioni i mbrojtjes dhe sigurisë dhe Komisioni legjislativo-juridik. Në rend dite në Komisionin e mbrojtjes dhe sigurisë është Propozim vendimi për ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2016 10:22
Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajnë seanca Komisioni i mbrojtjes dhe sigurisë dhe Komisioni legjislativo-juridik. Në rend dite në Komisionin e mbrojtjes dhe sigurisë është Propozim vendimi për ...

Kuvendi e miratoi Ligjin për investime strategjike
Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit zv/kryeministri për çështje ekonomike ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 18:48
Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit zv/kryeministri për çështje ekonomike ...

Kuvendi e miratoi Ligjin për investime strategjike
Shkup, 16 janar – Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, transmeton gazeta KOHA. Ligji, siç tha gjatë ...
Koha.mk | 16-Jan-2020 18:39
Shkup, 16 janar – Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, transmeton gazeta KOHA. Ligji, siç tha gjatë ...

Kuvendi e miratoi Ligjin për investime strategjike
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit ...
Medial | 16-Jan-2020 17:56
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi sot pasdite, në kuadër të seancës së 130-të me shumicë votash e miratoi Ligjin për investime strategjike në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ligji, siç tha gjatë sqarimit ...

Vazhdon seanca e 130-të Kuvendin e RMV-së
Kuvendi në ditën e tretë do të debatojë për rendin e ditës në seancën e 130-të në të cilën ka disa pika në mesin e të cilave janë edhe propozim ligji plotësues për të drejtat e bashkësive të cilët përbëjnë më pak se 20 ...
Gazeta Observer | 16-Jan-2020 13:22
Kuvendi në ditën e tretë do të debatojë për rendin e ditës në seancën e 130-të në të cilën ka disa pika në mesin e të cilave janë edhe propozim ligji plotësues për të drejtat e bashkësive të cilët përbëjnë më pak se 20 ...

Vazhdim i ri i seancës së 130-të kuvendore
Kuvendi në ditën e tretë do të debatojë për rendin e ditës të seancën e 130-të në të cilën ka disa pika në mesin e të cilave janë edhe propozim ligji plotësues për të drejtat e bashkësive të cilët përbëjnë më pak se 20 ...
Republika | 16-Jan-2020 11:10
Kuvendi në ditën e tretë do të debatojë për rendin e ditës të seancën e 130-të në të cilën ka disa pika në mesin e të cilave janë edhe propozim ligji plotësues për të drejtat e bashkësive të cilët përbëjnë më pak se 20 ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved