ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/02/2020 09:04

Çdo i katërti i mitur ka provuar drogë!

Çdo i katërti i mitur ka provuar drogë!
Bazuar në ekspertizat e organizatave të ndryshme ndërkombëtare, duhet të krijohen kushte për edukim, rekreacion dhe të shpjegohen efektet negative nga përdorimi i narkotikëve në mënyrë që të rinjtë ta kuptojnë më lehtë ...
Flaka | 17-Jan-2020 19:22
Bazuar në ekspertizat e organizatave të ndryshme ndërkombëtare, duhet të krijohen kushte për edukim, rekreacion dhe të shpjegohen efektet negative nga përdorimi i narkotikëve në mënyrë që të rinjtë ta kuptojnë më lehtë ...

Çdo i katërti i mitur ka provuar drogë!
Nëntë për qind e qytetarëve kanë provuar droga të paligjshme në jetën e tyre, ndërsa 19 për qind e të rinjve nga 15 deri në 24 vjeç e kanë bërë gjithashtu një gjë të tillë. Rreth 1.1 për qind e qytetarëve kanë provuar ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 18:00
Nëntë për qind e qytetarëve kanë provuar droga të paligjshme në jetën e tyre, ndërsa 19 për qind e të rinjve nga 15 deri në 24 vjeç e kanë bërë gjithashtu një gjë të tillë. Rreth 1.1 për qind e qytetarëve kanë provuar ...

Çdo i katërti i mitur ka provuar drogë!
Bazuar në ekspertizat e organizatave të ndryshme ndërkombëtare, duhet të krijohen kushte për edukim, rekreacion dhe të shpjegohen efektet negative nga përdorimi i narkotikëve në mënyrë që të rinjtë ta kuptojnë më lehtë ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 17:03
Bazuar në ekspertizat e organizatave të ndryshme ndërkombëtare, duhet të krijohen kushte për edukim, rekreacion dhe të shpjegohen efektet negative nga përdorimi i narkotikëve në mënyrë që të rinjtë ta kuptojnë më lehtë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved