ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/06/2020 09:36

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm dhe demokratik

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm dhe demokratik
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 19:25
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm dhe demokratik
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...
Arbresh | 17-Jan-2020 21:14
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...

Anti-korrupsioni miratoi strategji 5 vjeçare, forcohet lufta kundër korrupsionit
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 19:55
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...

Strategjia anti-korrupsion dorëzohet në Kuvend
Shkup, 17 janar – Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 18:44
Shkup, 17 janar – Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas ...

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm, demokratik dhe të drejtë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 18:29
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...

Anti-korrupsioni miratoi strategji 5 vjeçare, forcohet lufta kundër korrupsionit
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...
Ina-Online | 17-Jan-2020 17:34
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...

Para shpërbërjes Kuvendi do ta miratojë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit
– Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut në fillim të muajit shkurt pritet ta sjellë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit, e cila sot nga anëtarët e Komisionit iu ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 17:09
– Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut në fillim të muajit shkurt pritet ta sjellë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit, e cila sot nga anëtarët e Komisionit iu ...

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm, demokratik dhe të drejtë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 17:06
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) që të vazhdojnë me luftën e ...

Xhaferi: Lufta kundër korrupsionit parakusht për një shtet të suksesshëm, demokratik dhe të drejtë
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit ...
Medial | 17-Jan-2020 17:00
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në takimin e sotëm e inkurajoi kryetaren dhe anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit ...

Para shpërbërjes Kuvendi do ta miratojë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut në fillim të muajit shkurt pritet ta sjellë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit, e cila sot nga ...
Medial | 17-Jan-2020 16:39
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi i Republikës të Maqedonisë së Veriut në fillim të muajit shkurt pritet ta sjellë Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit, e cila sot nga ...

Komisioni Antikorrupsion harton strategjinë 4-vjeçare për luftën kundër korrupsionit
Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas Antikorrupsionit, ...
Shprehja | 17-Jan-2020 16:02
Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas Antikorrupsionit, ...

Komisioni Antikorrupsion harton strategjinë 4-vjeçare për luftën kundër korrupsionit
Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas Antikorrupsionit, ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 15:59
Komisioni Shtetëror për parandalimin e Korrupsionit ka hartuar strategjinë pesëvjeçare kundër korrupsionit. Pas dorëzimit në Kuvend, e njëjta pritet të marrë dritë jeshile nga deputetët. Sipas Antikorrupsionit, ...

Anti-korrupsioni miratoi strategji 5 vjeçare, KSHPK e përforcon luftën kundër korrupsionit
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...
Flaka | 17-Jan-2020 15:44
Ndikimet politike, mungesa e integritetit personal dhe institucional, lëshime në rregullativën ligjore dhe transparenca e dobët, janë faktorët më të rrezikshëm që KSHPK i theksoi në Strategjinë nacionale 5 vjeçare. ...

KSHPK e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...
Shenja | 17-Jan-2020 15:42
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...

KSHPK e miratoi Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konfliktet e interesit
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 15:41
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë kombëtare për parandalimin e korrupsionit dhe konflikteve të interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...

KSHPK e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 15:11
Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ta zbatojnë institucionet, me ...

KSHPK e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ...
Medial | 17-Jan-2020 15:00
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) e miratoi Strategjinë Kombëtare për Parandalimin e Korrupsionit dhe Konflikteve të Interesit në pesë vitet e ardhshme që duhet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved