ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/02/2020 08:34

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno të Shkupit

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno të Shkupit
Bashkia e Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 18:50
Bashkia e Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Ulet numri i të papunëve, prezantohet plani operativ për punësim për vitin 2020
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
Flaka | 17-Jan-2020 19:13
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 18:26
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 17:13
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
Shprehja | 17-Jan-2020 16:25
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Shkatërrohet dhe digjet një pushimore në Vodno
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 15:50
Qyteti i Shkupit njofton se autorë të panjohur këto ditë kanë shkatërruar edhe një pushimore në anën jugore në majën e Vodnos. Gjatë aktit vandal, është rrënuar struktura prej druri dhe më pas e njëjta është thyer dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved