ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 09:36

Spanja do të ketë nevojë për 8-9 milionë të huaj

Spanja do të ketë nevojë për 8-9 milionë të huaj
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi ministri spanjoll, i ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 12:03
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi ministri spanjoll, i ...

‘Spanjës do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme’
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona emigrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...
Shprehja | 17-Jan-2020 04:23
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona emigrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...

Spanjës do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme
Madrid, 16 janar – Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi ...
Koha.mk | 16-Jan-2020 23:18
Madrid, 16 janar – Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi ...

Spanjës “do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme”
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...
Medial | 16-Jan-2020 23:03
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...

?Luis Escriva: Spanjës do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona emigrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...
Kosova Press | 16-Jan-2020 22:45
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona emigrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...

Spanjës “do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme”
“Spanja numëron aktualisht rreth 47 milionë banorë dhe ne do të kemi nevojë për tetë apo nëntë milionë persona për të ruajtur popullsinë aktive në të njëjtin nivel”, theksoi Jose Luis Escriva, ministër i Sigurisë ...
Lajminet | 16-Jan-2020 22:43
“Spanja numëron aktualisht rreth 47 milionë banorë dhe ne do të kemi nevojë për tetë apo nëntë milionë persona për të ruajtur popullsinë aktive në të njëjtin nivel”, theksoi Jose Luis Escriva, ministër i Sigurisë ...

Spanjës “do t’i duhen miliona emigrantë në vitet e ardhshme”
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 22:21
Ekonomia spanjolle do të ketë nevojë për miliona e miliona migrantë për të ruajtur nivelin e saj aktual dhe fqinjët duhet të jenë të përgatitur për të integruar masivisht popullsinë e mërguar, theksoi sot ministri ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved