ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 26/05/2020 23:17

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë, shkojnë pakistanezë dhe indianë

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë, shkojnë pakistanezë dhe indianë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidovic, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
Top Channel | 16-Jan-2020 17:32
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidovic, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

Si i humbi Kroacia gjysmë milioni punëtorë për 10 vjet
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 11:00
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

?Kroacia humb 500 mijë punëtorë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
EkonomiaOnline | 17-Jan-2020 09:48
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë, shkojnë pakistanezë dhe indianë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidovic, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
Indeks Online | 16-Jan-2020 19:15
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidovic, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

?Kroacia humb 500 mijë punëtorë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 17:07
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...
Medial | 16-Jan-2020 16:49
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë. Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë ...

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë
Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë llogaritet numri i punëtorëve të larguar si emigrantë. Sipas mediave kroate, sektori privat ka paralajmëruar prej kohësh për një ...
Lajminet | 16-Jan-2020 16:41
Ai shpjegon se 200 mijë janë larguar “natyralisht” duke dalë në pension, ndërsa 300 mijë llogaritet numri i punëtorëve të larguar si emigrantë. Sipas mediave kroate, sektori privat ka paralajmëruar prej kohësh për një ...

Kroacia humbet 500 mijë punëtorë
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë.
Kosova Press | 16-Jan-2020 16:40
500 mijë punëtorë ka humbur Kroacia nga viti 2008 deri në 2018-n, thotë Davorko Vidoviq, këshilltar në Dhomën Kroate të Tregtisë.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved