ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 30/05/2020 03:38

Shpronësimet në autostradën Bllacë-Shkup, banorët kërkojnë 100 euro për metër katror

Shpronësimet në autostradën Bllacë-Shkup, banorët kërkojnë 100 euro për metër katror
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 20:39
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...

Shpronësimet në autostradën Bllacë-Shkup, banorët kërkojnë 100 euro për metër katror
Banorët e Bllacës janë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kalojë autostrada e re Shkup-Bllacë.
Kosova Press | 17-Jan-2020 19:55
Banorët e Bllacës janë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kalojë autostrada e re Shkup-Bllacë.

Shpronësimet në autostradën Bllacë-Shkup, banorët kërkojnë 100 euro për metër katror
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...
Shprehja | 17-Jan-2020 19:16
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...

Shpronësimet në autostradën Bllacë-Shkup, banorët kërkojnë 100 euro për metër katror
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 19:07
Banorët e Bllacës kuvendojnë në pritje të përfaqësuesve të shtetit për t’ju komunikuar ofertën e shtetit për tokat e tyre. Janë 68 pronarë, në parcelat e të cilëve do të kaloj autostrada e re Shkup-Bllacë. Pas takimit, ...

Firmoset marrëveshja për autostradën Shkup-Bllacë
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën, përmes ...
Top Channel | 16-Jan-2020 14:49
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën, përmes ...

16 vjet pritje për 12 kilometra autostradë | VIDEO
Punimet për autostradën Shkup-Bllacë pritet të nisin në pranverë, ndërsa deri atëherë pritet të përfundojë edhe procesi i shpronësimit të 68 parcelave të tokës, në pronësi të banorëve të Bllacës. Autostrada do të jetë ...
Televizioni Koha | 17-Jan-2020 12:20
Punimet për autostradën Shkup-Bllacë pritet të nisin në pranverë, ndërsa deri atëherë pritet të përfundojë edhe procesi i shpronësimit të 68 parcelave të tokës, në pronësi të banorëve të Bllacës. Autostrada do të jetë ...

Maqedoni e Veriut/ Qeveria hedh hapin e parë për ndërtimin e autostradës Shkup-Bllacë
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka hedhur hapin e parë për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, që do të lidhë vendin me Kosovën. Si fillim do të ndërtohen dy kilometrat e parë, ndërkohë që nga pala kosovare është ...
Politiko | 16-Jan-2020 20:57
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka hedhur hapin e parë për ndërtimin e autostradës Shkup – Bllacë, që do të lidhë vendin me Kosovën. Si fillim do të ndërtohen dy kilometrat e parë, ndërkohë që nga pala kosovare është ...

Autostrada Shkup-Bllacë, projekt i premtuar prej vitesh
Marrëveshja u nënshkrua sot por punimet priten të nisin në pranverë. Ndërkaq çështja e shpronësimit të tokave nuk është zgjidhur ende. Ndonëse u premtua për më shumë se një dekadë, ndërtimi i plotë i Autostradës ...
Shprehja | 16-Jan-2020 16:59
Marrëveshja u nënshkrua sot por punimet priten të nisin në pranverë. Ndërkaq çështja e shpronësimit të tokave nuk është zgjidhur ende. Ndonëse u premtua për më shumë se një dekadë, ndërtimi i plotë i Autostradës ...

Osmani :Dy kilometrat e para i kemi ndajtë jo rastësisht sepse ato ndërtohen vetëm me mjete nga buxheti i Ndërmarrjes për Rrugë Shtetërore
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të Marrëveshjes për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë u shpreh se me këtë rast bëmë një vendim strategjik që të ndajmë ...
Republika | 16-Jan-2020 16:37
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të Marrëveshjes për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë u shpreh se me këtë rast bëmë një vendim strategjik që të ndajmë ...

BDI pak fjalë ,shumë rrugë.Shkupi dhe Prishtina gjithnjë e më afër
Ndërtimi i dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë ka një rëndësi të jashtëzakonshme që lidh dy qytetet e rëndësishne shqiptare Shkupin me kryeqendrës e Kosovës, Prishtinën .Ky është një sukses i partisë ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 16:25
Ndërtimi i dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë ka një rëndësi të jashtëzakonshme që lidh dy qytetet e rëndësishne shqiptare Shkupin me kryeqendrës e Kosovës, Prishtinën .Ky është një sukses i partisë ...

(VIDEO) Nënshkruhet marrëveshja për autostradën Shkup- Bllacë
Punimet për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup- Bllacë, marrin dritë jeshile, pas nënshkrimit të marrëveshjes mes Qeverisë dhe firmës e cila e ka fituar tenderin. Bëhet fjalë për autostradën e cila do të lidh ...
Shenja | 16-Jan-2020 16:23
Punimet për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup- Bllacë, marrin dritë jeshile, pas nënshkrimit të marrëveshjes mes Qeverisë dhe firmës e cila e ka fituar tenderin. Bëhet fjalë për autostradën e cila do të lidh ...

Ndërtimi i autostradës Shkup-Bllacë nis në pranverë
Shkup, 16 janar 2019 – Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut ...
Illyriapress | 16-Jan-2020 16:18
Shkup, 16 janar 2019 – Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut ...

Osmani :10 kilometra tjera bëhen me kredi nga Banka Evropiane për një pjesë tjetër me grant nga Fondi investues nga Ballkani Perëndimor
“10 kilometra tjera bëhen me kredi nga Banka Evropiane për një pjesë tjetër me grant nga Fondi investues nga Ballkani Perëndimor”deklaroi zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 16:13
“10 kilometra tjera bëhen me kredi nga Banka Evropiane për një pjesë tjetër me grant nga Fondi investues nga Ballkani Perëndimor”deklaroi zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të ...

Bujar Osmani :Është një projekt i një rëndësie të veçantë strategjike për vendin dhe për rajonin
Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u nënshkrua sot Marrëveshje për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë. Me këtë rast Bujar Osmani , zëvendës kryeministër për Çështje Evropiane tha ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 15:59
Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u nënshkrua sot Marrëveshje për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë. Me këtë rast Bujar Osmani , zëvendës kryeministër për Çështje Evropiane tha ...

Osmani :Dy kilometrat e para i kemi ndajtë jo rastësisht sepse ato ndërtohen vetëm me mjete nga buxheti i Ndërmarrjes për Rrugë Shtetërore
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të Marrëveshjes për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë u shpreh se me këtë rast bëmë një vendim strategjik që të ndajmë ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 15:57
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani pas nënshkrimit të Marrëveshjes për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë u shpreh se me këtë rast bëmë një vendim strategjik që të ndajmë ...

Autostrada Shkup -Bllacë , Bujar Osmani :Është një projekt i një rëndësie të veçantë strategjike për vendin dhe për rajonin
Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u nënshkrua sot Marrëveshje për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë informon Tetova sot. Me këtë rast Bujar Osmani , zëvendës kryeministër për ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 15:46
Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u nënshkrua sot Marrëveshje për ndërtim të dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë informon Tetova sot. Me këtë rast Bujar Osmani , zëvendës kryeministër për ...

Autostrada Shkup-Bllacë, projekt i premtuar prej vitesh
Marrëveshja u nënshkrua sot por punimet priten të nisin në pranverë. Ndërkaq çështja e shpronësimit të tokave nuk është zgjidhur ende. Ndonëse u premtua për më shumë se një dekadë, ndërtimi i plotë i Autostradës ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 15:43
Marrëveshja u nënshkrua sot por punimet priten të nisin në pranverë. Ndërkaq çështja e shpronësimit të tokave nuk është zgjidhur ende. Ndonëse u premtua për më shumë se një dekadë, ndërtimi i plotë i Autostradës ...

Nënshkruhet marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup- Bllacë
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup- Bllacë sot në Qeveri kanë nënshkruar drejtori i NP “Rrugë Shtetërore” Zoran Kitanov dhe drejtori i përgjithshëm i ...
Medial | 16-Jan-2020 15:39
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup- Bllacë sot në Qeveri kanë nënshkruar drejtori i NP “Rrugë Shtetërore” Zoran Kitanov dhe drejtori i përgjithshëm i ...

Firmoset marrëveshja për autostradën Shkup-Bllacë
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën, përmes ...
Gazeta Observer | 16-Jan-2020 15:36
Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka firmosur marrëveshjen me një firmë ndërtimore për nisjen e punimeve për dy kilometrat e parë të autostradës Shkup-Bllacë, e cila do të lidhë Maqedoninë e Veriut me Kosovën, përmes ...

Nënshkruhet marrëveshja për dy kilometrat e para për rrugën Shkup-Bllacë
Sot në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut është nënshkruar marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë. Marrëveshja u nënshkrua nga drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore ...
Televizioni Koha | 16-Jan-2020 15:22
Sot në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut është nënshkruar marrëveshje për ndërtimin e dy kilometrave të para të autostradës Shkup-Bllacë. Marrëveshja u nënshkrua nga drejtori i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved