ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/04/2020 23:25

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria vuan nga Leukemia Akute, ka nevojë për ndihmë

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria vuan nga Leukemia Akute, ka nevojë për ndihmë
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagonistifikuar me Leukemia Akute, një sëmundje kjo për trajtimin e së cilës nevojiten 200.000 mijë euro. Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë ...
InFokusi | 17-Jan-2020 18:44
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagonistifikuar me Leukemia Akute, një sëmundje kjo për trajtimin e së cilës nevojiten 200.000 mijë euro. Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë ...

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria vuan nga Leukemia Akute, ka nevojë për ndihmë
Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë shumë të madhe parash ka drejtuar edhe apel në rrjetin social facebook për t’i dalë në ndihmë shpëtimit. Në vijim gjeni postimin e një të afërmi të ...
Lajminet | 17-Jan-2020 18:15
Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë shumë të madhe parash ka drejtuar edhe apel në rrjetin social facebook për t’i dalë në ndihmë shpëtimit. Në vijim gjeni postimin e një të afërmi të ...

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria vuan nga Leukemia Akute, ka nevojë për ndihmë
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagonistifikuar me Leukemia Akute, një sëmundje kjo për trajtimin e së cilës nevojiten 200.000 mijë euro. Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 18:00
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagonistifikuar me Leukemia Akute, një sëmundje kjo për trajtimin e së cilës nevojiten 200.000 mijë euro. Familjarë dhe të afërm të Shpëtim në pamundësi për të siguruar këtë ...

21 vjeçari Shpëtim Krasniqi kërkon ndihmën tuaj për shërim nga leukemia
Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që të ndihmojnë Shpëtimin. Numri i xhirollogarisë në bankën TEB është: XK0520-16-0001446777-15 Llogaria ...
Lajminet | 17-Jan-2020 09:16
Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që të ndihmojnë Shpëtimin. Numri i xhirollogarisë në bankën TEB është: XK0520-16-0001446777-15 Llogaria ...

21 vjeçari Shpëtim Krasniqi kërkon ndihmën tuaj për shërim nga leukemia
21 vjeçari Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria po kërkon ndihmë për t’u shëruar nga sëmundja e leukemisë. Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që ...
Medial | 17-Jan-2020 09:09
21 vjeçari Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria po kërkon ndihmë për t’u shëruar nga sëmundja e leukemisë. Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që ...

21 vjeçari Shpëtim Krasniqi kërkon ndihmën tuaj për shërim nga leukemia
21 vjeçari Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria po kërkon ndihmë për t’u shëruar nga sëmundja e leukemisë. Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 09:06
21 vjeçari Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria po kërkon ndihmë për t’u shëruar nga sëmundja e leukemisë. Atij po i duhen 200 mijë euro dhe shërimi mund të bëhet jashtë shtetit. Familja ka apeluar te të gjithë qytetarët që ...

Shpëtim Krasniqi vuan nga një sëmundje e rëndë, i duhen 200 mijë euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
Shprehja | 17-Jan-2020 05:55
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

Shpëtim Krasniqi vuan nga një sëmundje e rëndë, i duhen 200 mijë euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
Gazeta Monitor | 16-Jan-2020 23:57
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

Shpëtim Krasniqi vuan nga një sëmundje e rëndë, i duhen 200 mijë euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
Zeri | 16-Jan-2020 23:51
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

Shpëtim Krasniqi vuan nga një sëmundje e rëndë, i duhen 200 mijë euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 23:24
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

I riu nga Vushtrria vuan nga leukemia akute, familja kërkon ndihmë
I riu nga Vushtrria, Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagnostikuar me sëmundjen Leukemia Akute. Familja e Shpëtim Krasniqit, nuk po mund t’i mbulojnë shpenzimet prej 200 mijë eurosh, aq sa kushton trajtimi për ...
Arbresh | 16-Jan-2020 23:24
I riu nga Vushtrria, Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj është diagnostikuar me sëmundjen Leukemia Akute. Familja e Shpëtim Krasniqit, nuk po mund t’i mbulojnë shpenzimet prej 200 mijë eurosh, aq sa kushton trajtimi për ...

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute, i duhen 200.000 euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
InFokusi | 16-Jan-2020 23:03
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

I riu nga Mitrovica vuan nga leukemia akute, familja kërkon ndihmë për të mbuluar shpenzimet e shërimit jashtë vendit
I riu nga Mitrovica, Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj i Komunës së Vushtrrisë është diagnostikuar me sëmundjen Leukemia akute. Familja e Shpëtim Krasniqit, nuk po mund t’i mbulojnë shpenzimet prej 200 mijë eurosh, aq ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 22:15
I riu nga Mitrovica, Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj i Komunës së Vushtrrisë është diagnostikuar me sëmundjen Leukemia akute. Familja e Shpëtim Krasniqit, nuk po mund t’i mbulojnë shpenzimet prej 200 mijë eurosh, aq ...

Shpëtim Krasniqi nga Vushtrria është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute, i duhen 200.000 euro
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...
Indeks Online | 16-Jan-2020 22:00
Shpëtim Krasniqi nga fshati Begaj Komuna e Vushtrrisë, i lindur në vitin 1999 është duke kaluar momentet më të vështira në jetën e tij, është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemia acute. Për shërimin e tij, i duhen ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved