ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 18:30

Tahiri: Prokurorët sot e kanë bazën më të fortë ligjore për luftimin e krimit dhe korrupsionit

Tahiri: Prokurorët sot e kanë bazën më të fortë ligjore për luftimin e krimit dhe korrupsionit
inistri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka marrë pjesë në “Konferencën Vjetore të Prokurorëve”, me ç ’rast ka thënë se prokurorët janë garanci e shtetit të ligjshëm, garanci e barazisë para ligjit dhe besimi i qytetarëve ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 16:13
inistri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka marrë pjesë në “Konferencën Vjetore të Prokurorëve”, me ç ’rast ka thënë se prokurorët janë garanci e shtetit të ligjshëm, garanci e barazisë para ligjit dhe besimi i qytetarëve ...

Porosia e Quint-it për shtetin e Kosovës
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 18:11
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...

Porosia e Quint-it për shtetin e Kosovës
Zëvendësshefi i misionit të Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, Nicholas J. Giacobbe, tha se në vitin 2019 nuk është ngritur asnjë rast i korrupsionit të profilit të lartë. “Ambasada amerikane ka qenë e lumtur që janë ...
Lajminet | 17-Jan-2020 17:58
Zëvendësshefi i misionit të Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, Nicholas J. Giacobbe, tha se në vitin 2019 nuk është ngritur asnjë rast i korrupsionit të profilit të lartë. “Ambasada amerikane ka qenë e lumtur që janë ...

QUINT-i ka një porosi për Kosovën
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 17:18
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...

QUINT-i porosi Kosovës për të vazhduar luftën kundër korrupsionit e krimit të organizuar
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...
Gazeta Monitor | 17-Jan-2020 16:28
Shtetet e QUINT-it vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...

Ministri Tahiri: Prokurorët sot e kanë bazën më të fortë ligjore për luftimin e krimit dhe korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka marrë pjesë në “Konferencën Vjetore të Prokurorëve”, me ç ’rast ka thënë se prokurorët janë garanci e shtetit të ligjshëm, garanci e barazisë para ligjit dhe besimi i qytetarëve ...
Arbresh | 17-Jan-2020 15:59
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri ka marrë pjesë në “Konferencën Vjetore të Prokurorëve”, me ç ’rast ka thënë se prokurorët janë garanci e shtetit të ligjshëm, garanci e barazisë para ligjit dhe besimi i qytetarëve ...

Tahiri: Prokurorët sot e kanë bazën më të fortë ligjore për luftimin e krimit dhe korrupsionit
Gjatë kësaj konference, ministri Tahiri tha se sistemi prokurorial në dy vitet e fundit ka pasur progres të matshëm dhe sipas tij, të arriturat në këtë fushë, kanë lënë gjurmë në sistemin prokurorial, tek qytetarët dhe ...
Lajminet | 17-Jan-2020 15:54
Gjatë kësaj konference, ministri Tahiri tha se sistemi prokurorial në dy vitet e fundit ka pasur progres të matshëm dhe sipas tij, të arriturat në këtë fushë, kanë lënë gjurmë në sistemin prokurorial, tek qytetarët dhe ...

QUINT-i porosi Kosovës për të vazhduar luftën kundër korrupsionit e krimit të organizuar
Shtetet e Quintit vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 15:08
Shtetet e Quintit vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...

Shtetet e Quintit kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit
Shtetet e Quintit vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...
Koha.net | 17-Jan-2020 14:43
Shtetet e Quintit vazhdojnë të kërkojnë nga Kosova efikasitet në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, e cila u organizua nën patronazhin e ...

Prezantohet zbatimi i udhëzuesit për politikat ndëshkimore
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurori nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Agron Qalaj, ka prezantuar para të pranishmëve, rolin e Prokurorit të Shtetit për zbatimin e udhëzuesit për politikat ...
Arbresh | 17-Jan-2020 14:13
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurori nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Agron Qalaj, ka prezantuar para të pranishmëve, rolin e Prokurorit të Shtetit për zbatimin e udhëzuesit për politikat ...

Prokurorja Pula paraqet objektivat e Prokurorit të Shtetit
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. Pula, ...
Medial | 17-Jan-2020 14:10
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. Pula, ...

Prokurorja Pula paraqet objektivat e Prokurorit të Shtetit
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. Pula, ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 14:10
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. Pula, ...

Prokurorja Pula, paraqetobjektivat e Prokurorit të Shtetit
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. ...
Arbresh | 17-Jan-2020 14:05
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. ...

Prokurorja Pula, paraqet objektivat e Prokurorit të Shtetit
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. ...
Indeks Online | 17-Jan-2020 13:29
Në kuadër të “Konferencës vjetore të prokurorëve”, prokurorja nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, Laura Pula, ka paraqitur objektivat e Prokurorit të Shtetit për vitin 2020, si dhe ka prezantuar Planin e punës. ...

Lumezi: Kërcënimet s’na ndalin, Kryeprokurorët e rinj i presin ditë të vështira kundër krimit e korrupsionit
Lumezi në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, pati një mesazh për kryeprokurorët e rinj. Sipas tij, ata i presin ditë të vështira kundër krimit e korrupsionit, raporton EO. “… dua të theksoj se më e ...
Lajminet | 17-Jan-2020 12:39
Lumezi në “Konferencën vjetore të prokurorëve”, për vitin 2019, pati një mesazh për kryeprokurorët e rinj. Sipas tij, ata i presin ditë të vështira kundër krimit e korrupsionit, raporton EO. “… dua të theksoj se më e ...

Kryeprokurori i shtetit: Jemi imunë ndaj kërcënimeve, prokurorët e rinj i presin sfida të rënda
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...
Zeri | 17-Jan-2020 12:20
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...

Lumezi: Jemi imunë ndaj kërcënimeve, prokurorët e rinj i presin sfida të rënda
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...
Medial | 17-Jan-2020 12:08
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...

Lumezi: Jemi imunë ndaj kërcënimeve, prokurorët e rinj i presin sfida të rënda
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 12:03
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se katër vitet e kaluara sikurse periudha e fundit dymbëdhjetë mujore, ishte përplot sfida dhe më intensive se kurrë. Përkundër kësaj ai tha se më i rëndësishëm është ...

Hyseni: Kemi aplikuar standarde të larta në rekrutimin, vlerësimin, disiplinimin dhe trajnimin e prokurorëve
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Bahri Hyseni, ka marrë pjesë në Konferencën vjetore të prokurorëve të shtetit. Në hapje të kësaj konference, në emër të KPK-së, Kryesuesi Hyseni ka mbajtur një fjalë ...
Arbresh | 17-Jan-2020 11:39
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Bahri Hyseni, ka marrë pjesë në Konferencën vjetore të prokurorëve të shtetit. Në hapje të kësaj konference, në emër të KPK-së, Kryesuesi Hyseni ka mbajtur një fjalë ...

Kryesuesi Hyseni: Kemi aplikuar standarde të larta në rekrutimin, vlerësimin, disiplinimin dhe trajnimin e prokurorëve
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Bahri Hyseni, ka marrë pjesë në Konferencën vjetore të prokurorëve të shtetit. Në hapje të kësaj konference, në emër të KPK-së, Kryesuesi Hyseni ka mbajtur një fjalë ...
Indeks Online | 17-Jan-2020 11:34
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Bahri Hyseni, ka marrë pjesë në Konferencën vjetore të prokurorëve të shtetit. Në hapje të kësaj konference, në emër të KPK-së, Kryesuesi Hyseni ka mbajtur një fjalë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved