ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/04/2020 18:15

Pesë mundësi për kalimin e administratorëve shtetërore tek kompanitë private

Pesë mundësi për kalimin e administratorëve shtetërore tek kompanitë private
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 19:52
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...

Transferi i administratorëve nga sektori publik në atë privat, mësoni propozimet më të reja
Shkup, 17 janar – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 19:49
Shkup, 17 janar – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare ...

Pesë mundësi për kalimin e administratorëve shtetërore tek kompanitë private
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...
Ina-Online | 17-Jan-2020 19:42
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...

Mançevski prezanton pesë pako për transferimin e të punësuarve nga sektori publik në atë privat
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...
Arbresh | 17-Jan-2020 19:25
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...

Administrata publike, Mançevskiqë shkojnë në sektorin privat
Qeveria me kompensim do të përpiqet të bindë administratën publike të kalojë në sektorin privat. Atyre punonjësve që me dëshirën e tyre do të largohen nga sektori publik do t’u ofrohet kompensim tërheqës. Përveç ...
Flaka | 17-Jan-2020 19:07
Qeveria me kompensim do të përpiqet të bindë administratën publike të kalojë në sektorin privat. Atyre punonjësve që me dëshirën e tyre do të largohen nga sektori publik do t’u ofrohet kompensim tërheqës. Përveç ...

Prezantohen pesë pako për transferimin e të punësuarve nga sektori publik në atë privat
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 19:02
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...

Mançevski prezanton pesë pako për transferimin e të punësuarve nga sektori publik në atë privat
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 18:32
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski, në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e Odave Tregtare dhe Sindikatave për ...

Prezantohen pesë pako për transferimin e të punësuarve nga sektori publik në atë privat
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e ...
Medial | 17-Jan-2020 17:40
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në konferencë për shtyp i prezantoi pesë mekanizmat, propozimet, pakot për të cilat sot diskutoi me përfaqësuesit e ...

Kompensime për administratorët që shkojnë në sektorin privat
Qeveria me kompensim do të përpiqet të bindë administratën publike të kalojë në sektorin privat. Atyre punonjësve që me dëshirën e tyre do të largohen nga sektori publik do t’u ofrohet kompensim tërheqës. Autoritetet ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 17:32
Qeveria me kompensim do të përpiqet të bindë administratën publike të kalojë në sektorin privat. Atyre punonjësve që me dëshirën e tyre do të largohen nga sektori publik do t’u ofrohet kompensim tërheqës. Autoritetet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved