ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 19:59

Përgatituni për një vit të vështirë

Përgatituni për një vit të vështirë
Me mbarimin e projekteve të mëdha, pasojave të tërmetit, sidomos në turizëm, emigrimin që po godet fuqinë punëtore e produktivitetin e kompanive, krizën e tej zgjatur politike, ambientin e rënduar për të bërë biznes, që ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:08
Me mbarimin e projekteve të mëdha, pasojave të tërmetit, sidomos në turizëm, emigrimin që po godet fuqinë punëtore e produktivitetin e kompanive, krizën e tej zgjatur politike, ambientin e rënduar për të bërë biznes, që ...

Pasiguritë për rritjen janë shtuar këtë vit, klima e biznesit duhet përmirësuar
Flet Presidenti i Universitetit Europian të Tiranës, Selami Xhepa Presidenti i Universitetit Europian të Tiranës, Selami Xhepa, nuk parashikon ndonjë ndryshim të ndjeshëm në dinamikat e rritjes ekonomike këtë vit, ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:08
Flet Presidenti i Universitetit Europian të Tiranës, Selami Xhepa Presidenti i Universitetit Europian të Tiranës, Selami Xhepa, nuk parashikon ndonjë ndryshim të ndjeshëm në dinamikat e rritjes ekonomike këtë vit, ...

Flet shefi i FMN-së: Tërmeti s’do ketë efekt afatgjatë në ekonomi, më i prekuri turizmi
Flet Shefi i Misionit të Fondit Monetar Ndërkombëtar për Shqipërinë, Jan Kees Martijn Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) pret që rritja në 2020 ka të ngjarë të jetë më e ulët sesa 3.5 për qind, si rrjedhojë e pasojave të ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:08
Flet Shefi i Misionit të Fondit Monetar Ndërkombëtar për Shqipërinë, Jan Kees Martijn Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) pret që rritja në 2020 ka të ngjarë të jetë më e ulët sesa 3.5 për qind, si rrjedhojë e pasojave të ...

Salim e Bankës Botërore: Menaxhoni me kujdes rreziqet fiskale!
Flet Znj. Maryam Salim, Përfaqësuesja e Përhershme e Bankës Botërore në Shqipëri Ekonomia shqiptare pritet të ndikohet nga një sërë faktorësh në 2020-n, të brendshëm dhe të jashtëm. Znj. Maryam Salim, Përfaqësuesja e ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:08
Flet Znj. Maryam Salim, Përfaqësuesja e Përhershme e Bankës Botërore në Shqipëri Ekonomia shqiptare pritet të ndikohet nga një sërë faktorësh në 2020-n, të brendshëm dhe të jashtëm. Znj. Maryam Salim, Përfaqësuesja e ...

Tërmeti dhe kriza politike do të ngadalësojnë ekonominë
Prof. Dr. Adrian Civici, Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë Duke pasur parasysh faturën shumë të lartë të dëmeve nga tërmeti, që nga dita në ditë po i afrohet shumës prej 700-800 milionë euro, mendoj se gjatë 2020 do ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:05
Prof. Dr. Adrian Civici, Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë Duke pasur parasysh faturën shumë të lartë të dëmeve nga tërmeti, që nga dita në ditë po i afrohet shumës prej 700-800 milionë euro, mendoj se gjatë 2020 do ...

Rritja jo më shumë se 3% më 2020, investimet domosdoshmëri
FLET Sherefedin Shehu, Profesor dhe konsulent i pavarur për çështjet ekonomike Sherefedin Shehu, Profesor dhe konsulent i pavarur për çështjet ekonomike analizon se, rritja ekonomike e Shqipërisë do të jetë 2.8-3 për ...
Monitor | 17-Jan-2020 22:05
FLET Sherefedin Shehu, Profesor dhe konsulent i pavarur për çështjet ekonomike Sherefedin Shehu, Profesor dhe konsulent i pavarur për çështjet ekonomike analizon se, rritja ekonomike e Shqipërisë do të jetë 2.8-3 për ...

Ngadalësohet ekonomia kineze – Në 2019-ën u rrit me hapin më të dobët që prej vitit 1990
Rritja ekonomike e Kinës u ngadalësua pranë nivelit më të ulët të 30 viteve të fundit, në kushtet e një lufte tregtare me ekonominë më të madhe të botës si dhe ngadalësimin e investimeve. Gjatë këtij viti priten një ...
ScanTv | 17-Jan-2020 13:47
Rritja ekonomike e Kinës u ngadalësua pranë nivelit më të ulët të 30 viteve të fundit, në kushtet e një lufte tregtare me ekonominë më të madhe të botës si dhe ngadalësimin e investimeve. Gjatë këtij viti priten një ...

OKB më pesimiste se BB – Ekonomia shiptare do rritet me 3% këtë vit, inflacioni i dobët për faj të lekut
Organizata e Kombeve të Bashkuara, ashtu si çdo fillim vit, ka publikuar perspektivën dhe situatën ekonomike botërore. Për Shqipërinë, organizmi projekton një rritje ekonomike në 3%, bindshëm nën projeksionet e Bankës ...
ScanTv | 17-Jan-2020 13:41
Organizata e Kombeve të Bashkuara, ashtu si çdo fillim vit, ka publikuar perspektivën dhe situatën ekonomike botërore. Për Shqipërinë, organizmi projekton një rritje ekonomike në 3%, bindshëm nën projeksionet e Bankës ...

Gjermani, fundi i viteve të arta ekonomike?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
Shprehja | 16-Jan-2020 20:50
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...
VizionPlus | 16-Jan-2020 11:56
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...

Gjermani, fundi i viteve të arta ekonomike?
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...
Indeks Online | 16-Jan-2020 18:06
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...

Gjermani: Bie niveli i ngritjeve ekonomike
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...
AlbInfo | 16-Jan-2020 14:14
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
Republika | 16-Jan-2020 13:58
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 13:15
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Fundi i viteve të arta ekonomike për Gjermaninë?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
GazetaTema | 16-Jan-2020 10:38
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 11:52
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
Medial | 16-Jan-2020 11:06
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermani: Fundi i viteve të arta ekonomike?
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...
Lajminet | 16-Jan-2020 09:26
Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për këtë vit, për shkak të luftërave tregtare, konflikteve globale dhe koniunkturës më të dobët botërore. Rritja ekonomike në Gjermani në vitin 2019 ishte vetëm ...

Fundi i viteve të arta ekonomike të Gjermanisë
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...
EkonomiaOnline | 16-Jan-2020 09:14
Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit, por shumë më pak se në vitet e mëparshme. Enti Statistikor në Gjermani ka publikuar të dhënat e fundit. Ekonomia gjermane ka ulur prognozat e rritjes ekonomike për ...

Gjermania pret rritje ekonomike edhe këtë vit
Është bërë e ditur se Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit. Por, duhet theksuar se këtë vit pritet shumë më pak se në vitet e mëparshme. Këtë e ka bërë të ditur ‘Enti Statistikor’ në Gjermani, i cili ...
AlbInfo | 16-Jan-2020 08:35
Është bërë e ditur se Gjermania do të shënojë rritje ekonomike edhe këtë vit. Por, duhet theksuar se këtë vit pritet shumë më pak se në vitet e mëparshme. Këtë e ka bërë të ditur ‘Enti Statistikor’ në Gjermani, i cili ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved