ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 04:07

Në ‘Samitin e Grave të Biznesit’ u zhvilluan tri panele tematike

Në ‘Samitin e Grave të Biznesit’ u zhvilluan tri panele tematike
Paneli i parë e kishte në fokus diskutimin mbi temën e Lidershipit të Gruas në Biznes. Në panelin II u trajtua tematika mbi Sfidat e Gruas Sipërmarrëse të Diasporës, ndërsa pjesë e Panelit III ishte diskutimi mbi ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 09:06
Paneli i parë e kishte në fokus diskutimin mbi temën e Lidershipit të Gruas në Biznes. Në panelin II u trajtua tematika mbi Sfidat e Gruas Sipërmarrëse të Diasporës, ndërsa pjesë e Panelit III ishte diskutimi mbi ...

Denaj: Programe buxhetore në mbështetje dhe fuqizimit të grave në sipërmarrje
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, mori pjesë në Samitin e Grave të Biznesit “Takimi i Rrjetit të Grave Profesioniste të Diasporës”, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, në ...
BalkanWeb | 16-Jan-2020 14:41
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, mori pjesë në Samitin e Grave të Biznesit “Takimi i Rrjetit të Grave Profesioniste të Diasporës”, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, në ...

Majko në Samitin e Grave të Biznesit: Rrjet bashkëpunimi mes tyre, protagoniste brenda dhe jashtë vendit
Ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko deklaroi sot se “gratë janë motori kryesor i ekonomisë shqiptare, si konsumatore, menaxhere dhe drejtuese”. Në fjalën e mbajtur në Samitin e Grave të Biznesit, Majko tha ...
Lexo | 16-Jan-2020 17:06
Ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko deklaroi sot se “gratë janë motori kryesor i ekonomisë shqiptare, si konsumatore, menaxhere dhe drejtuese”. Në fjalën e mbajtur në Samitin e Grave të Biznesit, Majko tha ...

Më shumë gra në tregun e punës/ Denaj nënshkruan marrëveshjen prej 9.1 mln euro me BB
Rreth 9.1 milionë euro do të përdoren në vendin tonë në funksion të ndërmarrjes së politikave për zhvillim për rritjen e pjesëmarrjes së gruas në tregun e punës dhe kapitalit. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila ...
ScanTv | 16-Jan-2020 16:43
Rreth 9.1 milionë euro do të përdoren në vendin tonë në funksion të ndërmarrjes së politikave për zhvillim për rritjen e pjesëmarrjes së gruas në tregun e punës dhe kapitalit. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila ...

Nisi sot “Samiti i Grave të Biznesit”
Për herë të parë, gra të Diasporës shqiptare dhe vendase, të suksesshme në fushën e sipërmarrjes dhe biznesit, janë bërë bashkë në një kuvend të gjerë, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës në ...
AlbInfo | 16-Jan-2020 14:53
Për herë të parë, gra të Diasporës shqiptare dhe vendase, të suksesshme në fushën e sipërmarrjes dhe biznesit, janë bërë bashkë në një kuvend të gjerë, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës në ...

Financat nënshkruajnë marrëveshje me Bankën Botërore
Ministria e financave ka nënshkruar marrëveshje me Bankën Botërore, e cila synon të rris pjesëmarrjen e gruas në tregun e punës, në kuadër të programit të barazisë gjinore dhe aksesit të grave në ekonomi. Nga kjo ...
RTSH | 16-Jan-2020 12:46
Ministria e financave ka nënshkruar marrëveshje me Bankën Botërore, e cila synon të rris pjesëmarrjen e gruas në tregun e punës, në kuadër të programit të barazisë gjinore dhe aksesit të grave në ekonomi. Nga kjo ...

53.3% e numrit në Qeveri janë gra, Denaj: Sfidë rritja e aksesit në financë dhe pronësi
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj theksoi sot se barazia gjinore në politikë është një ndër sfidat e adresuara nga Qeveria shqiptare përmes strategjive të saj, por sfidë mbetet rritja e aksesit në financë ...
Lexo | 16-Jan-2020 12:39
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj theksoi sot se barazia gjinore në politikë është një ndër sfidat e adresuara nga Qeveria shqiptare përmes strategjive të saj, por sfidë mbetet rritja e aksesit në financë ...

Financat, marrëveshje me Bankën Botërore për rritjen e pjesëmarrjes së gruas në tregun e punës dhe kapitalit
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj nënshkroi në Vjenë, marrëveshjen me Bankën Botërore për programin e barazisë gjinore dhe aksesin e grave në ekonomi. Kjo marrëveshje ofron një shumë prej 9,1 Milion ...
Monitor | 16-Jan-2020 12:27
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj nënshkroi në Vjenë, marrëveshjen me Bankën Botërore për programin e barazisë gjinore dhe aksesin e grave në ekonomi. Kjo marrëveshje ofron një shumë prej 9,1 Milion ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved