ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 22:58

Ndryshon ligji për përmbaruesit, lehtësira për qytetarët

Ndryshon ligji për përmbaruesit, lehtësira për qytetarët
Deputetët gjatë ditës së sotme në Kuvend miratuan ndryshimet në ligjin për përmbarim me të cilat në vend të një të tretës së pagës, ose pensionit siç ishte deri tani, përmbaruesit do të mund të mbajnë vetëm një të ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 22:50
Deputetët gjatë ditës së sotme në Kuvend miratuan ndryshimet në ligjin për përmbarim me të cilat në vend të një të tretës së pagës, ose pensionit siç ishte deri tani, përmbaruesit do të mund të mbajnë vetëm një të ...

Kuvendi i miratoi ndryshimet e Ligjit për shërbim në Armatë
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së veriut, në kuadër të mbledhjes së 126-të, me 63 vota për dhe pa asnjë kundër dhe të përmbajtur e miratoi Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për shërbim në Armatën e ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 19:07
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së veriut, në kuadër të mbledhjes së 126-të, me 63 vota për dhe pa asnjë kundër dhe të përmbajtur e miratoi Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për shërbim në Armatën e ...

Ndryshon ligji për përmbaruesit, lehtësira për qytetarët
Deputetët gjatë ditës së sotme në Kuvend miratuan ndryshimet në ligjin për përmbarim me të cilat në vend të një të tretës së pagës, ose pensionit siç ishte deri tani, përmbaruesit do të mund të mbajnë vetëm një të ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 18:41
Deputetët gjatë ditës së sotme në Kuvend miratuan ndryshimet në ligjin për përmbarim me të cilat në vend të një të tretës së pagës, ose pensionit siç ishte deri tani, përmbaruesit do të mund të mbajnë vetëm një të ...

Dimov: Praktika do të dëshmojë nëse ndryshimet e Ligjit për përmbarim janë të mira
Kryetari i Odës së përmbaruesve, Zoran Dimov thotë se ndryshimet janë për gjysmën e qytetarëve. Megjithatë, ai sqaron se duhet të pritet të shihet se si në praktikë do të funksionojnë ndryshimet e reja ligjore, përcjell ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 14:23
Kryetari i Odës së përmbaruesve, Zoran Dimov thotë se ndryshimet janë për gjysmën e qytetarëve. Megjithatë, ai sqaron se duhet të pritet të shihet se si në praktikë do të funksionojnë ndryshimet e reja ligjore, përcjell ...

Kuvendi i miratoi ndryshimet e Ligjit për shërbim në Armatë
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së veriut, në kuadër të mbledhjes së 126-të, me 63 vota për dhe pa asnjë kundër dhe të përmbajtur e miratoi Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit ...
Medial | 17-Jan-2020 18:11
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së veriut, në kuadër të mbledhjes së 126-të, me 63 vota për dhe pa asnjë kundër dhe të përmbajtur e miratoi Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit ...

(VIDEO) Ligji i ri e kufizon fuqinë e përmbaruesve
Personat me ndihmë sociale, personat që marrin të ardhura për fëmijët, por edhe personat e moshuar me sigurim social, nuk do të paguajnë më përmbarues të detyrueshëm. Kjo del nga ndryshimet e fundit ligjore të Ligjit ...
Shenja | 17-Jan-2020 16:39
Personat me ndihmë sociale, personat që marrin të ardhura për fëmijët, por edhe personat e moshuar me sigurim social, nuk do të paguajnë më përmbarues të detyrueshëm. Kjo del nga ndryshimet e fundit ligjore të Ligjit ...

Kuvendi miraton ligjin e ri për përmbarim, familjet sociale nuk do të paguajnë
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 15:14
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...

Miratohet ligji për Përmbaruesit
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...
Arbresh | 17-Jan-2020 15:00
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...

Miratohet ligji për Përmbaruesit
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 14:32
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...

Kuvendi miraton ligjin e ri për përmbarim, familjet sociale nuk do të paguajnë
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...
Ina-Online | 17-Jan-2020 13:59
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...

Maqedoni, miratohen ndryshimet në Ligjin për përmbarim, kategoritë e rrezikuara lirohen nga pagesa
Kuvendi i votoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për përmbarim që i përpunoi Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i këtij ligji, ndërsa nga Ministria e Drejtësisë theksojnë se dy ndryshimet kanë për ...
Republika | 17-Jan-2020 13:41
Kuvendi i votoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për përmbarim që i përpunoi Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i këtij ligji, ndërsa nga Ministria e Drejtësisë theksojnë se dy ndryshimet kanë për ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligji për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 12:33
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Kuvendi miraton ligjin e ri për përmbarim, familjet sociale nuk do të paguajnë
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...
Flaka | 17-Jan-2020 13:20
Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë kanë miratuar ndryshim-plotësimet e Ligjit për përmbarim, të cilat i ka përgatitur Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i ligjit, ndërkaq nga Ministria deklaruan se ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligji për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Arbresh | 17-Jan-2020 12:43
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Deskoska: Ishte nevojë reale ndryshimi i ligjit për përmbarim
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 12:33
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Maqedoni, miratohen ndryshimet në Ligjin për përmbarim, kategoritë e rrezikuara lirohen nga pagesa
Kuvendi i votoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për përmbarim që i përpunoi Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i këtij ligji, ndërsa nga Ministria e Drejtësisë theksojnë se dy ndryshimet kanë për ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 12:00
Kuvendi i votoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për përmbarim që i përpunoi Ministria e Drejtësisë. Ky është ndryshimi i dytë i këtij ligji, ndërsa nga Ministria e Drejtësisë theksojnë se dy ndryshimet kanë për ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligjit për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Shenja | 17-Jan-2020 11:49
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligjit për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Flaka | 17-Jan-2020 11:45
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligjit për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 11:45
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

Deskoska: Ndryshimi i Ligjit për përmbarim është reflektim i nevojës reale
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...
Shprehja | 17-Jan-2020 11:42
Nga një e treta deri në një të pestën e pagës dhe pensionit janë kufizimet për përmbarim për personat pranues të pagës dhe pensionit mesatar, parashohin ndryshimet e Ligjit për përmbarim të cilat ishin miratuar dje. ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved