ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 01/06/2020 09:31

Koordinatori Hoti shpërndan librat në Drenas

Koordinatori Hoti shpërndan librat në Drenas
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti dhuroi sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...
EkonomiaOnline | 17-Jan-2020 17:12
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rexhep Hoti dhuroi sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...

Koordinatori Hoti shpërndan libra në Drenas
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...
Arbresh | 17-Jan-2020 17:12
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...

Koordinatori Hoti shpërndan libra në Drenas
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...
Medial | 17-Jan-2020 17:09
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...

Koordinatori Hoti shpërndan libra në Drenas
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 17:00
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka dhuruar sot sete me libra për nxënësit fitues të komunës së Drenasit. Gjithsej ai shpërndau 260 sene për fituesit e garës ...

Hoti në Rahovec: Arsimi e vetmja rrugë e zhvillimit të vendit
315 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan nxënësve fitues të komunës së Rahovecit në një ceremoni ku përveç zyrtarëve institucionalë morën pjesë prind, nxënës e drejtorë shkollash. Nxënësit ishin fitues të ...
Arbresh | 17-Jan-2020 13:50
315 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan nxënësve fitues të komunës së Rahovecit në një ceremoni ku përveç zyrtarëve institucionalë morën pjesë prind, nxënës e drejtorë shkollash. Nxënësit ishin fitues të ...

Hoti në Rahovec: Arsimi e vetmja rrugë e zhvillimit të vendit
315 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan nxënësve fitues të komunës së Rahovecit në një ceremoni ku përveç zyrtarëve institucionalë morën pjesë prindër, nxënës e drejtorë shkollash. Nxënësit ishin fitues të ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 11:36
315 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan nxënësve fitues të komunës së Rahovecit në një ceremoni ku përveç zyrtarëve institucionalë morën pjesë prindër, nxënës e drejtorë shkollash. Nxënësit ishin fitues të ...

Hoti shpërndan libra në Gjakovë (VIDEO)
Më tepër se 300 nxënës në Gjakovë sot u shpërblyen për dijen e tyre. Ata morën si dhuratë sete librash nga literatura kombëtare dhe botërore. Si shkoi i gjithë procesi, e mësojmë nga kronika e mëposhtme e gazetares ...
Medial | 16-Jan-2020 20:57
Më tepër se 300 nxënës në Gjakovë sot u shpërblyen për dijen e tyre. Ata morën si dhuratë sete librash nga literatura kombëtare dhe botërore. Si shkoi i gjithë procesi, e mësojmë nga kronika e mëposhtme e gazetares ...

Hoti shpërndan libra në Gjakovë (VIDEO)
Më tepër se 300 nxënës në Gjakovë sot u shpërblyen për dijen e tyre. Ata morën si dhuratë sete librash nga literatura kombëtare dhe botërore. Si shkoi i gjithë procesi, e mësojmë nga kronika e mëposhtme e gazetares ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 20:47
Më tepër se 300 nxënës në Gjakovë sot u shpërblyen për dijen e tyre. Ata morën si dhuratë sete librash nga literatura kombëtare dhe botërore. Si shkoi i gjithë procesi, e mësojmë nga kronika e mëposhtme e gazetares ...

Hoti në Gjakovë: Libri është magjia që keni në duar
Me ceremoni madhështore sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit ...
EkonomiaOnline | 16-Jan-2020 17:40
Me ceremoni madhështore sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit ...

Hoti në Gjakovë: Libri është magjia që keni në duar
Sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit ...
Medial | 16-Jan-2020 17:40
Sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit ...

Hoti dhuron libra për nxënësit fitues të Skenderajt dhe Drenasit
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, nesër pritet të bëjë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 17:40
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, nesër pritet të bëjë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në ...

Hoti dhuron libra për nxënësit fitues të Skenderajt dhe Drenasit
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, nesër pritet të bëjë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në ...
Medial | 16-Jan-2020 17:40
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, nesër pritet të bëjë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik në ...

Hoti në Gjakovë: Libri është magjia që keni në duar
Sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 17:32
Sot është bërë shpërndarja e librave për nxënësit fitues në komunën e Gjakovës. 319 sete librash në vlerë prej 50 eurosh ju dhuruan fituesve të nivelit komunal në Garën Nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit ...

Koordinatori Hoti shpërndau libra për 319 nxënës në Gjakovë
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka bërë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Komunën e Gjakovës. Librat janë ...
Medial | 16-Jan-2020 15:56
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka bërë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Komunën e Gjakovës. Librat janë ...

Koordinatori Hoti shpërndau libra për 319 nxënës në Gjakovë
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka bërë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Komunën e Gjakovës. Librat janë ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 15:56
Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, ka bërë shpërndarjen e librave për nxënësit fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Komunën e Gjakovës. Librat janë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved