ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 14:03

"Komunat paguan 12 milionë për vendime gjyqësore"

"Komunat paguan 12 milionë për vendime gjyqësore"
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. ...
Zeri | 17-Jan-2020 20:45
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. ...

FOL: Komunat paguan 12 milionë për vendime gjyqësore (VIDEO)
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. Kronikë e gazetares Qëndresa Sinani.
Klan Kosova | 17-Jan-2020 20:39
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. Kronikë e gazetares Qëndresa Sinani.

FOL: Komunat paguan 12 milionë për vendime gjyqësore (VIDEO)
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. Kronikë e gazetares Qëndresa Sinani. MEDIAL.mk
Medial | 17-Jan-2020 20:39
Për projekte që u mbetën në gjysmë, ose procese të ndryshme gjyqësore, komunat e Kosovës humbën miliona euro. Madje, njëra prej tyre gati 30 përqind të buxhetit vjetor. Kronikë e gazetares Qëndresa Sinani. MEDIAL.mk

Gjatë 2019-s komunat paguan mbi 12 milionë euro për vendimet gjyqësore
Komunat e Kosovës gjatë vitit 2019 kanë paguar mbi 12 milionë euro për vendimet gjyqësore. Në periudhën kohore janar – tetor të vitit paraprak, sipas Elbasan Racajt 32 komuna në vend vetëm për vendime gjyqësore kanë ...
Zeri | 17-Jan-2020 17:03
Komunat e Kosovës gjatë vitit 2019 kanë paguar mbi 12 milionë euro për vendimet gjyqësore. Në periudhën kohore janar – tetor të vitit paraprak, sipas Elbasan Racajt 32 komuna në vend vetëm për vendime gjyqësore kanë ...

?Mbi 12 milionë euro humbin komunat në proceset gjyqësore
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...
Arbresh | 17-Jan-2020 13:20
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...

?Mbi 12 milionë euro humbin komunat në proceset gjyqësore
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 13:08
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...

Mbi 12 milionë euro humbin komunat në proceset gjyqësore
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...
InFokusi | 17-Jan-2020 12:40
Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...

Mbi 12 milionë euro humbin komunat në proceset gjyqësore
?Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...
Kosova Press | 17-Jan-2020 12:33
?Komunat e Kosovës kanë shpenzuar mbi 12 milionë euro si pasojë e humbjeve të rasteve në procese gjyqësore. Ndër to prijnë komuna e Leposaviqit, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokotit të cilat kanë ...

Komunat, që pagujnë shuma të mëdha parash për vendime gjyqësore
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019. Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa ...
Indeks Online | 17-Jan-2020 12:20
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019. Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa ...

Këto janë komunat që pagujnë shuma të mëdha parash për vendime gjyqësore
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019. Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa ...
InFokusi | 17-Jan-2020 12:08
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019. Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa ...

Këto janë komunat që paguajnë shuma të mëdha parash për vendime gjyqësore
Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa të tilla janë Shtërpca, Ranillugu, Obliqi, Dragashi, Hani i Elezit dhe Graçanica. Kështu u tha sot në konferencën e Lëvizjes “Fol”, ku u prezantuan gjetjet nga monitorimi i ...
Lajminet | 17-Jan-2020 11:55
Ndërsa, ato që më së paku kanë bërë pagesa të tilla janë Shtërpca, Ranillugu, Obliqi, Dragashi, Hani i Elezit dhe Graçanica. Kështu u tha sot në konferencën e Lëvizjes “Fol”, ku u prezantuan gjetjet nga monitorimi i ...

Komunat paguan mbi 12 milionë euro për vendimet gjyqësore, prin Leposaviqi
Lëvizja “Fol” ka prezantuar gjetjet nga monitorimi i shumave të paguara nga komunat që dalin nga vendimet gjyqësore. Komuna e Leposaviqit po del të jetë komuna me më së shumti pagesa për vendimet gjyqësore gjatë ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 11:48
Lëvizja “Fol” ka prezantuar gjetjet nga monitorimi i shumave të paguara nga komunat që dalin nga vendimet gjyqësore. Komuna e Leposaviqit po del të jetë komuna me më së shumti pagesa për vendimet gjyqësore gjatë ...

Komunat paguan mbi 12 milion euro për vendimet gjyqësore, prin Leposaviqi
Lëvizja “Fol” ka prezantuar gjetjet nga monitorimi i shumave të paguara nga komunat që dalin nga vendimet gjyqësore. Komuna e Leposaviqit po del të jetë komuna me më së shumti pagesa për vendimet gjyqësore gjatë ...
Koha.net | 17-Jan-2020 11:48
Lëvizja “Fol” ka prezantuar gjetjet nga monitorimi i shumave të paguara nga komunat që dalin nga vendimet gjyqësore. Komuna e Leposaviqit po del të jetë komuna me më së shumti pagesa për vendimet gjyqësore gjatë ...

FOL: Komunat paguajnë mbi 12 milion euro për vendimet gjyqësore në periudhën janar –tetor 2019
Lëvizja FOL, në kuadër të projektit “Transparencë dhe llogaridhënie komunale për taksapaguesit”, të mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, është në proces të monitorimit të pagesave komunale, të ...
Arbresh | 17-Jan-2020 11:48
Lëvizja FOL, në kuadër të projektit “Transparencë dhe llogaridhënie komunale për taksapaguesit”, të mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, është në proces të monitorimit të pagesave komunale, të ...

Këto janë komunat që pagujnë shuma të mëdha parash për vendime gjyqësore
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019.
Kosova Press | 17-Jan-2020 11:45
Leposaviqi, Ferizaj, Mitrovica e Jugut, Deçani, Drenasi, dhe Kllokoti janë komunat që kanë paguar më së shumti nga vendimet e gjyqësorit në periudhën janar-tetor të vitit 2019.

Invalidët festuan me tryezën bosh, Bashkia pagoi në 30 dhjetor 450 milionë për kompanitë
E ndërsa invalidët festuan Vitin e Ri me tryezat bosh për shkak se nga ana e Bashkisë nuk u paguan për invaliditetin, Bashkia Sarandë ka bërë pagesa në qindra miliona lekë në datën 30 dhjetor. KLIKO MBI FOTO
Saranda Web | 16-Jan-2020 21:04
E ndërsa invalidët festuan Vitin e Ri me tryezat bosh për shkak se nga ana e Bashkisë nuk u paguan për invaliditetin, Bashkia Sarandë ka bërë pagesa në qindra miliona lekë në datën 30 dhjetor. KLIKO MBI FOTO

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved