ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2020 22:58

Një nënë bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, dënohen me nga dy vjet burgim me kusht, për pjesëmarrje në grupe terroriste

Një nënë bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, dënohen me nga dy vjet burgim me kusht, për pjesëmarrje në grupe terroriste
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 17:06
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Portalb | 17-Jan-2020 19:22
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Kosovaret e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu shpëtuar dënimeve të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Shprehja | 17-Jan-2020 18:08
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Kosovaret e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu shpëtuar dënimeve të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 18:06
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 17:24
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
EkonomiaOnline | 17-Jan-2020 17:09
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria në Kosovë pranojnë fajësinë
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
PortaliOnline | 17-Jan-2020 16:44
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
InFokusi | 17-Jan-2020 16:39
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në grup terrorist. Të tri gratë janë kthyer në prill të vitit të kaluar nga Siria, së bashku me 29 gra tjera dhe 74 fëmijë. Shyhrete Tafaj, bashkë me dy ...
Lajminet | 17-Jan-2020 16:38
Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në grup terrorist. Të tri gratë janë kthyer në prill të vitit të kaluar nga Siria, së bashku me 29 gra tjera dhe 74 fëmijë. Shyhrete Tafaj, bashkë me dy ...

Gratë që u kthyen nga Siria po pendohen, Gjykata po u jep dënime më të ulëta
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Arbresh | 17-Jan-2020 16:19
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 16:02
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë që u kthyen nga Siria po pendohen, Gjykata po u jep dënime më të ulëta
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 15:56
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’i ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Koha.net | 17-Jan-2020 15:28
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Gratë e kthyera nga Siria pranojnë fajësinë për t’iu ikur dënimeve më të rënda
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...
Radio Evropa e Lire | 17-Jan-2020 15:23
Një nënë, bashkë me dy vajzat e saj nga Suhareka, janë dënuar me nga dy vjet burgim me kusht, secila, të premten nga Gjykata Themelore në Prishtinë. Ato akuzoheshin për veprën penale të organizimit dhe pjesëmarrjes në ...

Burg me kusht për nënën dhe dy të bijat e saj që iu bashkuan ISIS-it
Prishtinë, 17 janar 2020 – Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim Shyhrete Tafajn dhe dy vajzat e saj, Meke Tafajn e Valdete Tafaj-Daçajn, të cilat e kishin pranuar fajësinë për ...
Illyriapress | 17-Jan-2020 14:40
Prishtinë, 17 janar 2020 – Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim Shyhrete Tafajn dhe dy vajzat e saj, Meke Tafajn e Valdete Tafaj-Daçajn, të cilat e kishin pranuar fajësinë për ...

Burg me kusht për nënën me dy vajzat që pranuan fajësinë për pjesëmarrje në grup terrorist
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 14:23
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...

Burg me kusht për nënën me dy vajzat që pranuan fajësinë për pjesëmarrje në grup terrorist
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...
Medial | 17-Jan-2020 14:23
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...

Burgim me kusht për nënën dhe dy të bijat, që iu bashkuan ISIS-it
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...
Indeks Online | 17-Jan-2020 14:20
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...

Burg me kusht për nënën dhe dy të bijat që iu bashkuan ISIS-it
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...
Arbresh | 17-Jan-2020 14:13
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...

Burg me kusht për nënën dhe dy të bijat që iu bashkuan ISIS-it
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 14:05
Gjykata Themelore në Prishtinë, të premten, i ka dënuar me nga dy vjet burgim, nënën Shyhrete Tafaj dhe dy vajzat e saj, Meke Tafaj, Valdete Tafaj-Daçaj, të cilat e kishin pranuar fajësinë për veprën penale “organizim ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved