ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/02/2020 04:30

Zbulohet shuma që është marrë nga grabitja e sotme e bankës në Shkup

Zbulohet shuma që është marrë nga grabitja e sotme e bankës në Shkup
“Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro”, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 20:33
“Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro”, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë ...

Gjatë grabitjes në Bankën NLB janë marrë 8.700 euro
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 21:59
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...

Gjatë grabitjes në Bankën NLB janë marrë 8.700 euro
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...
Flaka | 17-Jan-2020 20:19
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...

Gjatë grabitjes në Bankën NLB janë marrë 8.700 euro
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 20:13
Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët dhe të punësuarit në bankë janë të ...

Gjatë grabitjes në Bankën NLB janë marrë 8.700 euro
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët ...
Medial | 17-Jan-2020 19:55
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Është përcaktuar me hetimin se gjatë grabitjes së armatosur, që ndodhi sot në filialin e NLB bankës, janë marrë 8.700 euro, kumtuan nga Banka NLB. Nga Banka NLB konfirmuan se klientët ...

Vjedhje si nëpër filma, të armatosur futen në bankë në pikë të ditës
Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov” në Maqedoninë e Veriut. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 15:41
Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov” në Maqedoninë e Veriut. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. ...

Vjedhje si nëpër filma, të armatosur futen në bankë në pikë të ditës
Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov”. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. Siç kumtuan nga Banka, ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 13:41
Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov”. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. Siç kumtuan nga Banka, ...

Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
Albportali | 17-Jan-2020 13:32
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
Republika | 17-Jan-2020 13:32
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Grabitje me armë në bankë në Shkup
Në mëngjesin e sotëm ‘NLB Banka’ në lagjen Karposh të Shkupit është grabitur. Lajmin e vërtetojnë edhe nga menaxhmenti i bankës ku njoftojnë se bëhet fjalë për grabitje me armë dhe se nuk ka të lënduar. Siç njoftuan nga ...
Arbresh | 17-Jan-2020 13:23
Në mëngjesin e sotëm ‘NLB Banka’ në lagjen Karposh të Shkupit është grabitur. Lajmin e vërtetojnë edhe nga menaxhmenti i bankës ku njoftojnë se bëhet fjalë për grabitje me armë dhe se nuk ka të lënduar. Siç njoftuan nga ...

Vjedhje e armatosur në një bankë të NLB në “Gjorqe Petrov”
Shkup, 17 janar – Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov”. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. Siç ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 13:11
Shkup, 17 janar – Një vjedhje e armatosur mëngjesin e sotëm ka ndodhur në ekspoziturën e NLB Banka në “Gjorqe Petrov”. Klientët që kanë qenë të pranishëm dhe të punësuarit në ekspoziturë janë në gjendje të mirë. Siç ...

Grabitje me armë në bankë në Shkup
Në mëngjesin e sotëm ‘NLB Banka’ në lagjen Karposh të Shkupit është grabitur. Lajmin e vërtetojnë edhe nga menaxhmenti i bankës ku njoftojnë se bëhet fjalë për grabitje me armë dhe se nuk ka të lënduar. Siç njoftuan nga ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 12:49
Në mëngjesin e sotëm ‘NLB Banka’ në lagjen Karposh të Shkupit është grabitur. Lajmin e vërtetojnë edhe nga menaxhmenti i bankës ku njoftojnë se bëhet fjalë për grabitje me armë dhe se nuk ka të lënduar. Siç njoftuan nga ...

Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 13:09
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 12:43
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Shkup, grabitet me armë ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
Shprehja | 17-Jan-2020 12:40
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Grabitje me armë në Shkup, grabitet ekspozitura e Bankës NLB
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 12:35
Mëngjesin e sotëm në lagjen Gjorqe Petrov është grabitur me armë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB njoftojnë se të gjithë të pranishmit përfshi edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved