ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2020 13:43

“Flasin për balenat, jo për Shqipërinë’ Ekspertët kritika Shahinit për rezultatet në PISA 2018

“Flasin për balenat, jo për Shqipërinë’ Ekspertët kritika Shahinit për rezultatet në PISA 2018
Ministria e Arsimit ka dështuar me reformat e saj. Ky është qëndrimi i specialistëve veçanërisht pas analizës që ministrja Besa Shahini u bëri rezultateve të dobëta që Shqipëria mori në PISA 2018. Ministria e Arsimit ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 17:32
Ministria e Arsimit ka dështuar me reformat e saj. Ky është qëndrimi i specialistëve veçanërisht pas analizës që ministrja Besa Shahini u bëri rezultateve të dobëta që Shqipëria mori në PISA 2018. Ministria e Arsimit ...

Programi PISA, Shqipëria përmirësimin më të shpejtë në rezultatet ndër vite
Shqipëria ka bërë përmirësimin më të shpejtë në rezultatet e testit PISA ndër vite, ndërsa rezultatet e sivjetshme tregojnë se reforma në arsimin parauniversitar po jep frytet e veta. Ministria e Arsmit, Sportit dhe ...
Lexo | 17-Jan-2020 13:06
Shqipëria ka bërë përmirësimin më të shpejtë në rezultatet e testit PISA ndër vite, ndërsa rezultatet e sivjetshme tregojnë se reforma në arsimin parauniversitar po jep frytet e veta. Ministria e Arsmit, Sportit dhe ...

Testi “PISA 2018”, Shqipëria me përmirësimet më të shpejta dhe të vazhdueshme
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka organizuar një diskutim rreth analizës së raportit kombëtar mbi gjetjet dhe rekomandimet e Programit të Vlerësimit Ndërkombëtar të Nxënësve PISA 2018. Raporti me rezultatet do ...
Lexo | 16-Jan-2020 20:01
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka organizuar një diskutim rreth analizës së raportit kombëtar mbi gjetjet dhe rekomandimet e Programit të Vlerësimit Ndërkombëtar të Nxënësve PISA 2018. Raporti me rezultatet do ...

Testi “pisa 2018”, shqipëria me përmirësimet më të shpejta dhe të vazhdueshme
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka organizuar një diskutim rreth analizës së raportit kombëtar mbi gjetjet dhe rekomandimet e Programit të Vlerësimit Ndërkombëtar të Nxënësve PISA 2018. Raporti me rezultatet do ...
Telegraf | 16-Jan-2020 19:57
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka organizuar një diskutim rreth analizës së raportit kombëtar mbi gjetjet dhe rekomandimet e Programit të Vlerësimit Ndërkombëtar të Nxënësve PISA 2018. Raporti me rezultatet do ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved