ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/02/2020 12:52

Ekonomia – LSDM lavdërohet, VMRO–DPMNE kritikon

Ekonomia – LSDM lavdërohet, VMRO–DPMNE kritikon
Ekonomia, në fokus kryesor të partive politike në periudhën parazgjedhore. Nga LSDM lavdërohen se prej ardhjes së tyre në pushtet është stabilizuar borxhi dhe paratë janë kthyer te qytetarët përmes rritjes së pagave dhe ...
Flaka | 17-Jan-2020 19:05
Ekonomia, në fokus kryesor të partive politike në periudhën parazgjedhore. Nga LSDM lavdërohen se prej ardhjes së tyre në pushtet është stabilizuar borxhi dhe paratë janë kthyer te qytetarët përmes rritjes së pagave dhe ...

Xhaferi: Është siguruar pavarësimi financiar i Kuvendit
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi tha se me miratimin e pavarësimit financiar të administratës kuvendare është e rëndësishme për shërbimet kuvendare. Ai theksoi se propozimi për ndryshime dhe pleqësimet të Ligjit për ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 17:50
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi tha se me miratimin e pavarësimit financiar të administratës kuvendare është e rëndësishme për shërbimet kuvendare. Ai theksoi se propozimi për ndryshime dhe pleqësimet të Ligjit për ...

Xhaferi: Ndryshimet e Ligjit për Kuvendin sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor
Ndryshimet ligjore sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor dhe ato janë me rëndësi të jashtëzakonshme për shërbimet, porositi kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në konferencë për shtyp, që ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 18:47
Ndryshimet ligjore sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor dhe ato janë me rëndësi të jashtëzakonshme për shërbimet, porositi kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në konferencë për shtyp, që ...

Deputetët e Maqedonisë votuan për pavarësinë financiare dhe të shërbimeve të Kuvendit
Në seancën e sotme të 130-të, Kuvendi miratoi me shumicë dërrmuese propozim ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Kuvendin. Ndryshimet në Ligjin për Kuvendin, të cilat parashikojnë pavarësinë financiare dhe ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 17:10
Në seancën e sotme të 130-të, Kuvendi miratoi me shumicë dërrmuese propozim ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Kuvendin. Ndryshimet në Ligjin për Kuvendin, të cilat parashikojnë pavarësinë financiare dhe ...

Deputetët i miratuan ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Kuvendin
Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 18:37
Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për ...

Parlamenti kërkon pavarësi
Në bazë të ligjeve për administratë shtetërore dhe publike, Parlamenti si institucion ka qenë i obliguar që paraprakisht, për çdo vendosje, për çdo avancim, për çdo punësim, t’i drejtohet Ministrisë së Financave dhe ...
Koha.mk | 16-Jan-2020 17:01
Në bazë të ligjeve për administratë shtetërore dhe publike, Parlamenti si institucion ka qenë i obliguar që paraprakisht, për çdo vendosje, për çdo avancim, për çdo punësim, t’i drejtohet Ministrisë së Financave dhe ...

Miratohet ligji, Kuvendi do të menaxhojë vetë me financat dhe administratën
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 16:55
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...

Deputetët i miratuan ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Kuvendin
Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për ...
Flaka | 16-Jan-2020 16:53
Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për ...

Xhaferi: Ndryshimet e Ligjit për Kuvendin sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Ndryshimet ligjore sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor dhe ato janë me rëndësi të jashtëzakonshme për shërbimet, porositi kryetari i Kuvendit, Talat ...
Medial | 16-Jan-2020 16:49
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Ndryshimet ligjore sigurojnë pavarësi financiare dhe pavarësi të administrimit kuvendor dhe ato janë me rëndësi të jashtëzakonshme për shërbimet, porositi kryetari i Kuvendit, Talat ...

Deputetët i miratuan ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Kuvendin
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet ...
Medial | 16-Jan-2020 16:31
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i pavarur i pushtetit ligjvënës përmes avancimit të shërbimeve të saja do të mundësojnë ndryshimet ...

Miratohet ligji për “pavarësimin” e Kuvendit
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...
Shprehja | 16-Jan-2020 16:25
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...

Miratohet ligji për “pavarësimin” e Kuvendit
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 16:09
Kuvendi do të jetë i pavarur nga institucionet e tjera. Për këtë vendosën unanimisht deputetët e të gjitha partive politike. Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se me aprovimin e Ligjit, Kuvendi do të menaxhojë ...

Deputetët votojnë unanimisht Ligjin për pavarësi të Kuvendit
Deputetët e të gjitha partive politike kanë mbështetur ndryshimet në Ligjin për Kuvendin me të cilin garantohet më tepër pavarësi për institucionin më të lartë ligjvënës në vend, shkruan SHENJA. Me këto ndryshime ...
Shenja | 16-Jan-2020 15:15
Deputetët e të gjitha partive politike kanë mbështetur ndryshimet në Ligjin për Kuvendin me të cilin garantohet më tepër pavarësi për institucionin më të lartë ligjvënës në vend, shkruan SHENJA. Me këto ndryshime ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved