ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/02/2020 08:36

“Kompanitë shqiptare në vështirësi”, Instituti Shqiptar i SME-ve: Korrupsioni dhe pagat e ulëta largojnë fuqinë punëtore nga Shqipëria

“Kompanitë shqiptare në vështirësi”, Instituti Shqiptar i SME-ve: Korrupsioni dhe pagat e ulëta largojnë fuqinë punëtore nga Shqipëria
Sipas Institutit Kombëtar të Statistikave, INSTAT, gjatë tremujorit të tretë të vitit 2019, shkalla zyrtare e papunësisë në vend ishte e barabartë me 11.4 % të popullatës të aftë për punë. Edhe pse kjo normë papunësie ...
BalkanWeb | 17-Jan-2020 09:48
Sipas Institutit Kombëtar të Statistikave, INSTAT, gjatë tremujorit të tretë të vitit 2019, shkalla zyrtare e papunësisë në vend ishte e barabartë me 11.4 % të popullatës të aftë për punë. Edhe pse kjo normë papunësie ...

Biznesi ankohet për gjoba të qëllimshme/ SME Albania: ”Problem janë konkurrenca e pandershme dhe largimi i stafit”
Bizneset e vogla dhe të mesme në Shqipëri përballen me një sërë problematikash të cilat ndikojnë negativisht në veprimtarinë e tyre. Referuar të dhënave të sondazhit të publikuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve, “SME ...
ScanTv | 17-Jan-2020 13:32
Bizneset e vogla dhe të mesme në Shqipëri përballen me një sërë problematikash të cilat ndikojnë negativisht në veprimtarinë e tyre. Referuar të dhënave të sondazhit të publikuar nga Instituti Shqiptar i SME-ve, “SME ...

Korrupsioni dhe pagat e ulëta largojnë fuqinë punëtore nga Shqipëria
Më shumë se gjysma e ndërmarrjeve shqiptare humbën punonjës gjatë vitit që shkoi për shkak të emigrimit, i cili sipas studiuesve vjen si pasojë nënpunësimit, pagave të ulëta, korrupsionit dhe shkeljes të të drejtave në ...
GazetaTema | 16-Jan-2020 20:47
Më shumë se gjysma e ndërmarrjeve shqiptare humbën punonjës gjatë vitit që shkoi për shkak të emigrimit, i cili sipas studiuesve vjen si pasojë nënpunësimit, pagave të ulëta, korrupsionit dhe shkeljes të të drejtave në ...

Korrupsioni dhe pagat e ulëta largojnë fuqinë punëtore nga Shqipëria
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Më shumë se gjysma e ndërmarrjeve shqiptare humbën punonjës gjatë vitit që shkoi për shkak të emigrimit, i cili sipas ...
Reporter | 16-Jan-2020 19:03
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Më shumë se gjysma e ndërmarrjeve shqiptare humbën punonjës gjatë vitit që shkoi për shkak të emigrimit, i cili sipas ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved