ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/06/2020 06:09

Banka Botërore ndihmon në modernizimin e bujqësisë në vend

Banka Botërore ndihmon në modernizimin e bujqësisë në vend
Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër vjeçare për ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 14:35
Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër vjeçare për ...

Me ndihmën e Bankës Botërore do të modernizohen bujqësia dhe shërbimet administrative të sigurimit social
– Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër vjeçare për ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 14:27
– Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër vjeçare për ...

Me ndihmën e Bankës Botërore do të modernizohet bujqësia
Shkup, 17 janar – Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 14:10
Shkup, 17 janar – Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të Korrnizës katër ...

Me ndihmën e Bankës Botërore do të modernizohen bujqësia dhe shërbimet administrative të sigurimit social
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të ...
Medial | 17-Jan-2020 13:59
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Projekt për modernizim të bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro dhe projekt për administrim të sigurimit social është projektuar në 13,8 milion euro, që do të realizohen në suaza të ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komunat e Maqedonisë
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...
Albportali | 17-Jan-2020 13:53
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komuna!
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...
Republika | 17-Jan-2020 13:35
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...

Elezi: Vazhdojnë investimet në nivel lokal
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 12:35
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komuna!
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 12:20
Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12,7 milion denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e financave dhe Banka Botërore kurse para disa muajve është ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komunat e Maqedonisë
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 12:03
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komunat e Maqedonisë
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...
Arbresh | 17-Jan-2020 11:54
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...

Elezi: Vazhdojnë investimet nëpër komunat e Maqedonisë
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 11:48
Zëvendësministrja e Financave, Shriet Elezi njoftoi se “Komunës së Sarajit i ndahen dhe 12.7 milionë denarë për adaptim dhe zgjerim të ndërtesës së komunës, në suaza të projektit të MSIP të financuar nga Ministria e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved