ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 19:28

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë, hyj në listën e LDK’së

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë, hyj në listën e LDK’së
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrur askush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i ...
InFokusi | 16-Jan-2020 19:21
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrur askush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i ...

Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku.......
Zeri | 16-Jan-2020 19:15
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku.......

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë, hyj në listën e LDK’së
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrur askush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 19:09
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë. ”Nuk më ka thirrur askush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i ...

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i shoh cka po bëjnë në media dhe po qesh”. Por, a do t’i rikthehet ai politikës? ...
Lajminet | 16-Jan-2020 18:47
Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të shkojë diku. Veç po i shoh cka po bëjnë në media dhe po qesh”. Por, a do t’i rikthehet ai politikës? ...

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...
Gazeta Observer | 16-Jan-2020 18:46
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...
Gazeta Monitor | 16-Jan-2020 18:46
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...

Haraqija: Vetëvendosja e keqpërdori Vjosa Osmanin deri në maksimum
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...
Gazeta Monitor | 16-Jan-2020 18:46
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...
Medial | 16-Jan-2020 18:39
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...

Astrit Haraqija: Do të rikthehem në politikë
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 18:36
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija ka folur rreth mosangazhimit të tij të deritashëm në politikë. Haraqija tregoi se pse ndodhi diçka e tillë, njofton Klan Kosova. ”Nuk më ka thirrë kush, por as unë s’kam kërkuar të ...

Haraqija: Vetëvendosja e keqpërdori Vjosa Osmanin deri në maksimum
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...
Medial | 16-Jan-2020 18:25
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...

Haraqija: Vetëvendosja e keqpërdori Vjosa Osmanin deri në maksimum
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...
EkonomiaOnline | 16-Jan-2020 18:16
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...

Haraqija: Vetëvendosja e keqpërdori Vjosa Osmanin deri në maksimum
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 18:13
Anëtari i LDK-së, Astrit Haraqija, ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje e ka keqpërdorur deri në maksimum Vjosa Osmanin. Këtë deklaratë ish ministri e tha në Info Magazine në Klan Kosova. “Vjosa Osmani, e cila u bë ...

Info Magazine: Astrit Haraqija
I ftuar në Info Magazine sot është Astrit Haraqija nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Me të do të diskutohet për koalicionin e mundshëm mes Vetëvendosjes dhe LDK-së, pengesat e arritjes së marrëveshjes dhe situatën ...
Medial | 16-Jan-2020 16:40
I ftuar në Info Magazine sot është Astrit Haraqija nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Me të do të diskutohet për koalicionin e mundshëm mes Vetëvendosjes dhe LDK-së, pengesat e arritjes së marrëveshjes dhe situatën ...

Info Magazine: Astrit Haraqija
Në Info Magazine të Klan Kosovës i ftuar është Astrit Haraqija nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Me të do të diskutohet lidhur rezultatet e zgjedhjeve të 11 qershorit, situatën brenda LDK-së, koalicionet e mundshme ...
Klan Kosova | 21-Jun-2017 16:22
Në Info Magazine të Klan Kosovës i ftuar është Astrit Haraqija nga Lidhja Demokratike e Kosovës. Me të do të diskutohet lidhur rezultatet e zgjedhjeve të 11 qershorit, situatën brenda LDK-së, koalicionet e mundshme ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved