ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 01:12

Ajri i ndotur në jug të Evropës, ndizen protesta në disa shtete

Ajri i ndotur në jug të Evropës, ndizen protesta në disa shtete
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
Telegraf | 17-Jan-2020 09:00
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
VizionPlus | 17-Jan-2020 08:57
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore po përballen me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa qytete të ...
RTSH | 17-Jan-2020 09:48
Qytetet e Evropës Jugore po përballen me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa qytete të ...

Jugu i Evropës po lufton me ndotjen e ajrit, italianët ndalojnë veturën dizel
Në qytetet e gjithë Evropës Jugore janë nivelet e rrezikshme të ndotjes së ajrit për shkak të kohës së zgjatur të thatë dhe me diell dhe erërave të dobëta. Ndalesat e përkohshme të qarkullimit të veturave dizel janë në ...
EkonomiaOnline | 17-Jan-2020 09:18
Në qytetet e gjithë Evropës Jugore janë nivelet e rrezikshme të ndotjes së ajrit për shkak të kohës së zgjatur të thatë dhe me diell dhe erërave të dobëta. Ndalesat e përkohshme të qarkullimit të veturave dizel janë në ...

Të jetuarit në fshat ndikon pozitivisht në shëndetin mendor
Njerëzit që jetojnë në zonat rurale janë më të lumtur se sa banorët e qytetit. Kështu thonë hulumtimet e fundit të realizuara në Kanada në të cilin u analizuan 400 mijë njerëz duke përdorur një shkallë për të njohur ...
Klan Kosova | 20-May-2018 11:36
Njerëzit që jetojnë në zonat rurale janë më të lumtur se sa banorët e qytetit. Kështu thonë hulumtimet e fundit të realizuara në Kanada në të cilin u analizuan 400 mijë njerëz duke përdorur një shkallë për të njohur ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
Shenja | 16-Jan-2020 20:51
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa qytete të mëdha italiane përfshirë kryeqytetin Romën, në përpjekje për të zvogëluar nivelin e ndotjes. Ndalesat, që do të zbatohen në tri ...
Lajminet | 16-Jan-2020 20:48
Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa qytete të mëdha italiane përfshirë kryeqytetin Romën, në përpjekje për të zvogëluar nivelin e ndotjes. Ndalesat, që do të zbatohen në tri ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës ka nxitur protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta, shkruan REL , transmeton Portalb.mk. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave ...
Portalb | 16-Jan-2020 20:24
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta, shkruan REL , transmeton Portalb.mk. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë ...
Radio Evropa e Lire | 16-Jan-2020 20:21
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
Medial | 16-Jan-2020 20:18
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
Shprehja | 16-Jan-2020 20:15
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Ajri i ndotur në jug të Evropës nxit protesta dhe ndalim të qarkullimit me makina
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 20:09
Qytetet e Evropës Jugore janë duke u përballur me nivele të larta të ajrit të ndotur, si pasojë e verës së thatë dhe erërave të lehta. Ndalime të përkohshme në qarkullimin e makinave me naftë janë urdhëruar në disa ...

Nivel i lartë smogu në Evropën Jugore, përfshirë edhe Kosovën
Qytetet në të gjithë Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të smogut të shkaktuar nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Janë bërë ndalime të përkohshme për automjetet me ...
Arbresh | 16-Jan-2020 18:28
Qytetet në të gjithë Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të smogut të shkaktuar nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Janë bërë ndalime të përkohshme për automjetet me ...

Qytetet evropiane ballafaqohen me nivele të larta të ndotjes së ajrit
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...
Medial | 16-Jan-2020 14:39
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...

Qytetet evropiane ballafaqohen me nivele të larta të ndotjes së ajrit
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...
AlbInfo | 16-Jan-2020 14:38
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...

Qytetet evropiane ballafaqohen me nivele të larta të ndotjes së ajrit
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...
Arbresh | 16-Jan-2020 14:38
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...

Qytetet evropiane ballafaqohen me nivele të larta të ndotjes së ajrit
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...
Klan Kosova | 16-Jan-2020 14:34
Qytetet nëpër Evropën Jugore janë duke përjetuar nivele të larta të ndotjes së ajrit të shkaktuara nga një periudhë e zgjatur e motit të thatë me diell dhe erërave të lehta. Ambientalistët e kanë përshkruar situatën si ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved