ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 30/03/2020 16:11

23:16 Pse i mbajmë unazat e martesës tek gishti i katërt? Kulturat e lashta kishin një arsyetim...

23:16 Pse i mbajmë unazat e martesës tek gishti i katërt? Kulturat e lashta kishin një arsyetim...
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...
Kosova Sot | 17-Jan-2020 23:19
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...

Pse i mbajmë unazat e martesës te gishti i katërt
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...
IliriaNews | 17-Jan-2020 23:06
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...

Pse i mbajmë unazat e martesës tek gishti i katërt
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...
Portalb | 17-Jan-2020 19:10
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...

Pse i mbajmë unazat e martesës tek gishti i katërt?
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...
Klan Kosova | 17-Jan-2020 17:43
Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e majtë të unazës, sidoqoftë, do të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved