ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 17:00

Nuk do të ndalohen ndihmat sociale

Nuk do të ndalohen ndihmat sociale
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...
IliriaNews | 16-Jan-2020 17:17
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...

Nuk do të ndalohen ndihmat sociale
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...
Flaka | 16-Jan-2020 17:07
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...

(VIDEO) Zv/ministrja e Punës dhe Politikës Sociale: Nuk do të ndalohen ndihmat sociale
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...
Shenja | 16-Jan-2020 16:23
Zëvendësministrja plotësuese në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel, ka thënë sot në konferencë për media se, funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet dhe nuk do të lejojnë që ...

Shkrijell: Mos u bëni viktima të periudhës parazgjedhore
Bashkëpunim deri në zgjedhje, në vend të përplasjeve partiake. Këtë thirrje e dërgoi zëvendësministrja shtesë e Punës dhe çështjeve sociale, Sanella Shkrijelj, te Ministrja Teknike, Rashela Mizrahi. Mizrahi vizitoi sot ...
Shprehja | 16-Jan-2020 16:03
Bashkëpunim deri në zgjedhje, në vend të përplasjeve partiake. Këtë thirrje e dërgoi zëvendësministrja shtesë e Punës dhe çështjeve sociale, Sanella Shkrijelj, te Ministrja Teknike, Rashela Mizrahi. Mizrahi vizitoi sot ...

Shkrijell: Mos u bëni viktima të periudhës parazgjedhore
Bashkëpunim deri në zgjedhje, në vend të përplasjeve partiake. Këtë thirrje e dërgoi zëvendësministrja shtesë e Punës dhe çështjeve sociale, Sanella Shkrijelj, te Ministrja Teknike, Rashela Mizrahi. Mizrahi vizitoi sot ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 16:03
Bashkëpunim deri në zgjedhje, në vend të përplasjeve partiake. Këtë thirrje e dërgoi zëvendësministrja shtesë e Punës dhe çështjeve sociale, Sanella Shkrijelj, te Ministrja Teknike, Rashela Mizrahi. Mizrahi vizitoi sot ...

Shkrijel: Të drejtat e qytetarëve janë të garantuara, pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
Televizioni Koha | 16-Jan-2020 14:57
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Nuk ka problem me pagesat për kategoritë e ndjeshme të qytetarëve
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 13:54
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Të drejtat e qytetarëve janë të garantuara, pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Shkup, 16 janar – Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes ...
Koha.mk | 16-Jan-2020 13:46
Shkup, 16 janar – Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes ...

Shkrijel: Pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
Aktuale.MK | 16-Jan-2020 13:46
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Të drejtat e qytetarëve janë të garantuara, pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
TetovaSot | 16-Jan-2020 13:43
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
Alsat-M | 16-Jan-2020 13:22
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...
Shprehja | 16-Jan-2020 13:22
Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera e mbrojtjes sociale, sigurisë ...

Shkrijel: Të drejtat e qytetarëve janë të garantuara, pagesat për kategoritë e ndjeshme janë të sigurta
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera ...
Medial | 16-Jan-2020 12:50
Shkup, 16 janar 2020 (MEDIAL) – Funksionimi i institucioneve duhet të jetë prioritet, nuk do të lejojmë që qytetarët të jenë viktima të zënkave ndërpartiake. Të gjitha proceset reformuese, të gjitha të drejtat nga sfera ...

Shkrielj: Pagesa për kujdes ndaj personit të dytë nuk është bllokuar
Zv.ministrja shtesë e Punës dhe Politikës Sociale Sanella Shkrielj, sot në konferencë për shtyp tha se nuk është bllokuar pagesa për kujdes ndaj personave tjerë, por shtoi se bëhet fjalë për periudhë në të cilën është ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 11:34
Zv.ministrja shtesë e Punës dhe Politikës Sociale Sanella Shkrielj, sot në konferencë për shtyp tha se nuk është bllokuar pagesa për kujdes ndaj personave tjerë, por shtoi se bëhet fjalë për periudhë në të cilën është ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved