ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 16:18

Apnea e gjumit, ja kush është  trajtimi më efektiv në përmirësimin e cilësisë së jetës!

Apnea e gjumit, ja kush është  trajtimi më efektiv në përmirësimin e cilësisë së jetës!
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...
Bordo | 16-Jan-2020 18:08
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...

Apnea e gjumit, ja kush është trajtimi më efektiv në përmirësimin e cilësisë së jetës
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...
Politiko | 16-Jan-2020 16:55
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...

Apnea e gjumit, cili është trajtimit më efektiv në përmirësimin e cilësisë së jetës
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...
ABCNews | 16-Jan-2020 15:28
Dr.Holta Sulaj, mjeke otorinolaringologe në Spitalin Hygeia Tiranë ju informon mbi sindromën e apnesë obstruktive të gjumit, ankesat dhe simptomat, dhe proçedura që ofron Spitali Hygeia për diagnostikimin dhe trajtimin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved