ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/01/2020 05:59

Johnson: Një “marrëveshje Trump” në vend të marrëveshjes bërthamore iraniane

Johnson: Një “marrëveshje Trump” në vend të marrëveshjes bërthamore iraniane
Kryeministri britanik, Boris Johnson mbështeti sot zëvendësimin e marrëveshjes së vitit 2015 për programin bërthamor iranian me një tekst të ri të kërkuar nga presidenti amerikan, Donald Trump, duke theksuar se ...
GazetaTema | 14-Jan-2020 15:57
Kryeministri britanik, Boris Johnson mbështeti sot zëvendësimin e marrëveshjes së vitit 2015 për programin bërthamor iranian me një tekst të ri të kërkuar nga presidenti amerikan, Donald Trump, duke theksuar se ...

Situata në Iran, Britania, Franca dhe Gjermania kërkojnë zgjidhje
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...
VizionPlus | 14-Jan-2020 15:03
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...

Përplasja me SHBA, fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes bërthamore me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
GazetaTema | 14-Jan-2020 14:01
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Situata në Iran, Britania, Franca dhe Gjermania kërkojnë zgjidhje
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...
Lexo | 14-Jan-2020 17:01
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...

Një marrëveshje Trump në vend të marrëveshjes bërthamore iraniane
Kryeministri britanik, Boris Johnson mbështeti sot zëvendësimin e marrëveshjes së vitit 2015 për programin bërthamor iranian me një tekst të ri të kërkuar nga presidenti amerikan, Donald Trump, duke theksuar se ...
Lexo | 14-Jan-2020 17:01
Kryeministri britanik, Boris Johnson mbështeti sot zëvendësimin e marrëveshjes së vitit 2015 për programin bërthamor iranian me një tekst të ri të kërkuar nga presidenti amerikan, Donald Trump, duke theksuar se ...

Tri fuqitë europiane aktivizojnë një mekanizëm diplomatik për mosmarrëveshjet bërthamore me Iranin
Nënshkruesit europianë të marrëveshjes bërthamore të nënshkruar midis Iranit dhe fuqive botërore në vitin 2015 kanë aktivizuar një “mekanizëm diplomatik për mosmarrëveshje”, në përgjigjen e tyre ndaj veprimeve të ...
Klan Kosova | 14-Jan-2020 14:52
Nënshkruesit europianë të marrëveshjes bërthamore të nënshkruar midis Iranit dhe fuqive botërore në vitin 2015 kanë aktivizuar një “mekanizëm diplomatik për mosmarrëveshje”, në përgjigjen e tyre ndaj veprimeve të ...

Britania, Franca dhe Gjermania kërkojnë zgjidhje për shkeljet e Iranit
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...
Koha.net | 14-Jan-2020 14:48
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...

Shtetet e BE-së fillojnë procesin kundër Iranit për shkeljet bërthamore
Tre vendet e BE të martën thanë se po fillonin një mekanizëm mosmarrëveshjeje kundër Iranit në bazë të marrëveshjes bërthamore të 2015, duke akuzuar Teheranin se shkelte vazhdimisht marrëveshjen, ndërsa këmbënguli se ...
Medial | 14-Jan-2020 14:48
Tre vendet e BE të martën thanë se po fillonin një mekanizëm mosmarrëveshjeje kundër Iranit në bazë të marrëveshjes bërthamore të 2015, duke akuzuar Teheranin se shkelte vazhdimisht marrëveshjen, ndërsa këmbënguli se ...

Britania, Franca dhe Gjermania kërkojnë zgjidhje për shkeljet e Iranit
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...
Zeri Amerikes | 14-Jan-2020 14:17
Britania, Franca dhe Gjermania njoftuan të martën se hapat e Iranit në kundërshtim me marrëveshjen bërthamore të vitit 2015, nuk u lënë atyre zgjidhje tjetër veçse ta kalojnë çështjen në një proces të zgjidhjes së ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në prodhimin e uraniumit të pasuruar – substancë kjo që mund të përdoret për të bërë karburante për reaktorë, por edhe për armë bërthamore. Në këtë mënyrë, Irani ka thënë se po u ...
Lajminet | 14-Jan-2020 14:14
Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në prodhimin e uraniumit të pasuruar – substancë kjo që mund të përdoret për të bërë karburante për reaktorë, por edhe për armë bërthamore. Në këtë mënyrë, Irani ka thënë se po u ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Shprehja | 14-Jan-2020 14:05
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Alsat-M | 14-Jan-2020 13:53
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

ANALIZA: Papërfillshmëria e e rrezikshme e Evropës, në Uashington dhe Lindjen e Mesme
Nga Judy Dempsy Lindja e Mesme është në kaos, por evropianët nuk janë “sehirxhinjtë e pafat”. Vendimi i presidentit amerikan Donald Trump, për të vrarë udhëheqësin e forcës së pamëshirshme iraniane Kuds, Kasëm ...
GazetaTema | 14-Jan-2020 10:17
Nga Judy Dempsy Lindja e Mesme është në kaos, por evropianët nuk janë “sehirxhinjtë e pafat”. Vendimi i presidentit amerikan Donald Trump, për të vrarë udhëheqësin e forcës së pamëshirshme iraniane Kuds, Kasëm ...

Fuqitë evropiane aktivizuan mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Portalb | 14-Jan-2020 13:49
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Koha.mk | 14-Jan-2020 13:45
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
EkonomiaOnline | 14-Jan-2020 13:45
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Indeks Online | 14-Jan-2020 13:41
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizmin e mosmarrëveshjes me Iranin
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...
Radio Evropa e Lire | 14-Jan-2020 13:33
Gjermania, Britania dhe Franca thanë se kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes brenda marrëveshjes bërthamore me Iranin, pasi ky i fundit ka kufizuar zbatimin e saj. Irani i ka pezulluar të gjithë kufijtë në ...

Fuqitë evropiane aktivizojnë mekanizëm të veçantë për traktatin bërthamor me Iranin
Franca, Britania e Madhe dhe Gjermania kanë konfirmuar të martën se e kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes në lidhje me traktatin bërthamor me Iranin për shkak të shkeljeve të vazhdueshme që republika islamike ...
Gazeta Express | 14-Jan-2020 12:52
Franca, Britania e Madhe dhe Gjermania kanë konfirmuar të martën se e kanë aktivizuar mekanizmin e mosmarrëveshjes në lidhje me traktatin bërthamor me Iranin për shkak të shkeljeve të vazhdueshme që republika islamike ...

Papërfillshmëria e rrezikshme e Europës
Me ndikimin në rritje të Vladimir Putinit në Lindjen e Ukrainës dhe Sirisë, përveç ndikimeve të tij përçarëse në Evropë, kriza e re në Irak dhe Iran, mund t’i japë atij një “zar diplomatik” më tepër. Sidomos pasi Donald ...
Medial | 14-Jan-2020 12:47
Me ndikimin në rritje të Vladimir Putinit në Lindjen e Ukrainës dhe Sirisë, përveç ndikimeve të tij përçarëse në Evropë, kriza e re në Irak dhe Iran, mund t’i japë atij një “zar diplomatik” më tepër. Sidomos pasi Donald ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved