ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/01/2020 07:20

Gjykimi për lëndën ‘TNT’ vazhdon nesër

Gjykimi për lëndën ‘TNT’ vazhdon nesër
Gjykimi për rrënimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fiat Canovski “TNT” vazhdon nesër për avokatët e emëruar sipas detyrës zyrtare që të njoftohen me lëndën. Procedura vazhdon nesër në hetim të të akuzuarve me ...
Telegrafi | 19-Dec-2019 14:33
Gjykimi për rrënimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fiat Canovski “TNT” vazhdon nesër për avokatët e emëruar sipas detyrës zyrtare që të njoftohen me lëndën. Procedura vazhdon nesër në hetim të të akuzuarve me ...

Rasti ‘TNT’vazhdon nesër/Gjykata me urdhër:Trajkovski të sillet me forcë në gjykatë
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për të ...
Aktuale.MK | 14-Jan-2020 17:15
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për të ...

Trajkovski do të dërgohet me polici në gjykatë
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...
Gazeta Express | 14-Jan-2020 16:45
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...

(VIDEO) Trajkovski as sot nuk u paraqit në gjykatë, “TNT” vazhdon nesër
Mosprezenca e të akuzuarit Toni Trajkovski pamundësoi zhvillimin e seancës së sotme të rastit “TNT”, e cila duhej të riniste prej fillimi. Avokati i tij Jovica Strashevski tha se klienti i tij përsëri nuk ka marrë ftesë ...
Shenja | 14-Jan-2020 16:22
Mosprezenca e të akuzuarit Toni Trajkovski pamundësoi zhvillimin e seancës së sotme të rastit “TNT”, e cila duhej të riniste prej fillimi. Avokati i tij Jovica Strashevski tha se klienti i tij përsëri nuk ka marrë ftesë ...

“TNT”, policia nesër çon me forcë në Gjykatë Trajkovskin
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...
Alsat-M | 14-Jan-2020 15:53
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...

“TNT”, policia nesër çon me forcë në Gjykatë Trajkovskin
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për të ...
TetovaSot | 14-Jan-2020 15:50
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për të ...

“TNT”, policia nesër çon me forcë në Gjykatë Trajkovskin
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...
Shprehja | 14-Jan-2020 15:49
I akuzuari Toni Trajkovski të mërkurën në gjykatë do të dërgohet me shoqërim policor. Gjykata urdhëroi që në seancën për “TNT” të dërgohet me polici pasi të martën nuk u paraqit në gjykatë. Sipas Penales, thirrje për ...

Gjykimi për rastin Monstra formalisht kthehet nga fillimi
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi. Arsyeja është ndërrimi i gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe dorëheqja e porotës, përcjell Alsat. Bëhet fjalë ...
Gazeta Observer | 14-Jan-2020 15:07
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi. Arsyeja është ndërrimi i gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe dorëheqja e porotës, përcjell Alsat. Bëhet fjalë ...

Gjykimi për lëndën “TNT” vazhdon nesër, gjykatësi urdhëroi që Trajkovski detyrimisht të vjen në Gjykatë
Gjykimi për rrëzimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fijat Canoski “TNT” vazhdon nesër, prejse në seancën e sotme gjyqësore nuk u paraqit i akuzuarit Toni Trajkovski. Kjo është mosparaqitja e dytë e të akuzuarit ...
TetovaSot | 14-Jan-2020 14:20
Gjykimi për rrëzimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fijat Canoski “TNT” vazhdon nesër, prejse në seancën e sotme gjyqësore nuk u paraqit i akuzuarit Toni Trajkovski. Kjo është mosparaqitja e dytë e të akuzuarit ...

Edhe rasti “Monstra” nis nga fillimi, por vetëm formalisht
Për shkak të ndryshimeve në Këshillin Gjyqësor, gjykimi për rastin “Monstra” nsi nga fillimi, por vetëm formalisht. Pasi edhe mbrojtja edhe Prokuroria u pajtuan që vetëm të kalohet ajo që është thënë dhe diskutimi të ...
Telegrafi | 14-Jan-2020 11:42
Për shkak të ndryshimeve në Këshillin Gjyqësor, gjykimi për rastin “Monstra” nsi nga fillimi, por vetëm formalisht. Pasi edhe mbrojtja edhe Prokuroria u pajtuan që vetëm të kalohet ajo që është thënë dhe diskutimi të ...

Gjykimi për lëndën “TNT” vazhdon nesër, gjykatësi urdhëroi që Trajkovski detyrimisht të vjen në Gjykatë
Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Gjykimi për rrëzimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fijat Canoski “TNT” vazhdon nesër, prejse në seancën e sotme gjyqësore nuk u paraqit i akuzuarit Toni Trajkovski. Kjo është ...
Medial | 14-Jan-2020 14:01
Shkup, 14 janar 2020 (MEDIAL) – Gjykimi për rrëzimin e kompleksit Kosmos të investitorit Fijat Canoski “TNT” vazhdon nesër, prejse në seancën e sotme gjyqësore nuk u paraqit i akuzuarit Toni Trajkovski. Kjo është ...

Trajkovski as sot nuk u paraqit në gjykatë
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...
Koha.mk | 14-Jan-2020 13:10
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...

Trajkovski as sot nuk u paraqit në gjykatë, nesër do të shoqërohet me polici
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...
Alsat-M | 14-Jan-2020 13:02
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...

Trajkovski as sot nuk u paraqit në gjykatë, nesër do të shoqërohet me polici
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...
TetovaSot | 14-Jan-2020 12:59
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...

Trajkovski as sot nuk u paraqit në gjykatë, nesër do të shoqërohet me polici
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...
Shprehja | 14-Jan-2020 12:58
Toni Trajkovski nesër do të shoqërohet me polici në Gjykatën Penale, sepse as sot nuk u paraqit në seancën gjyqësore për rastin TNT. Avokati i tij Stavrevski tha se nuk ka pranuar thirrje, ndërsa gjykatësi Stavrev iu ...

Mungon Toni Trajkovski, anulohet “TNT” që duhej të nisë nga fillimi
Mos prezenca e të akuzuarit Toni Trajkovskit, pamundësoi zhvillimin e seancës së sotme të rastit “Titanik”, e cila duhej të riniste prej fillimi, njofton Shenja. Avokati i tij Jovica Strashevski tha se klienti i tij ...
Shenja | 14-Jan-2020 12:52
Mos prezenca e të akuzuarit Toni Trajkovskit, pamundësoi zhvillimin e seancës së sotme të rastit “Titanik”, e cila duhej të riniste prej fillimi, njofton Shenja. Avokati i tij Jovica Strashevski tha se klienti i tij ...

Gjykimi për rastin Monstra formalisht kthehet nga fillimi
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi për shkak të ndërrimit të gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe nga dorëheqja e porotës. Ndryshe bëhet fjalë për ...
Shenja | 14-Jan-2020 12:14
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi për shkak të ndërrimit të gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe nga dorëheqja e porotës. Ndryshe bëhet fjalë për ...

Seanca gjyqësore për rastet “TNT” dhe “Trajektorja”
Në Gjykatën Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për rastin “TNT” dhe “Trajektorja”. Gjykimi për shembjen e komplesit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski duhet të fillojë nga fillimi pasi që dje ...
Telegrafi | 14-Jan-2020 09:38
Në Gjykatën Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për rastin “TNT” dhe “Trajektorja”. Gjykimi për shembjen e komplesit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski duhet të fillojë nga fillimi pasi që dje ...

Edhe rasti “Monstra” nis nga fillimi, por vetëm formalisht
Për shkak të ndryshimeve në Këshillin Gjyqësor, gjykimi për rastin “Monstra” nsi nga fillimi, por vetëm formalisht. Pasi edhe mbrojtja edhe Prokuroria u pajtuan që vetëm të kalohet ajo që është thënë dhe diskutimi të ...
Arbresh | 14-Jan-2020 12:01
Për shkak të ndryshimeve në Këshillin Gjyqësor, gjykimi për rastin “Monstra” nsi nga fillimi, por vetëm formalisht. Pasi edhe mbrojtja edhe Prokuroria u pajtuan që vetëm të kalohet ajo që është thënë dhe diskutimi të ...

Gjykimi për rastin Monstra formalisht kthehet nga fillimi
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi. Arsyeja është ndërrimi i gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe dorëheqja e porotës. Bëhet fjalë për Këshillin e ...
Republika | 14-Jan-2020 11:57
Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi. Arsyeja është ndërrimi i gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe dorëheqja e porotës. Bëhet fjalë për Këshillin e ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved