ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 21:44

Shilegov për keqpërdorimin e përkatësisë etnike në konkurse: Mund që të ndjehen si shqiptarë

Shilegov për keqpërdorimin e përkatësisë etnike në konkurse: Mund që të ndjehen si shqiptarë
Kire Trajkovski, Dejan Ilievsk, Zlatko Serafimovski dhe GOran Trajkovski janë katër personat të cilët në konkurs për punësim në Njësinë kundër zjarrit në Bashkia të Shkupit u deklaruan si shqiptarë. Kryetari i Bashkisë ...
Telegrafi | 14-Dec-2019 20:46
Kire Trajkovski, Dejan Ilievsk, Zlatko Serafimovski dhe GOran Trajkovski janë katër personat të cilët në konkurs për punësim në Njësinë kundër zjarrit në Bashkia të Shkupit u deklaruan si shqiptarë. Kryetari i Bashkisë ...

Shilegov për keqpërdorimin e përkatësisë etnike në konkurse: Mund që të ndjehen si shqiptarë
Kire Trajkovski, Dejan Ilievsk, Zlatko Serafimovski dhe GOran Trajkovski janë katër personat të cilët në konkurs për punësim në Njësinë kundër zjarrit në Bashkia të Shkupit u deklaruan si shqiptarë. Kryetari i Bashkisë ...
Arbresh | 14-Dec-2019 22:01
Kire Trajkovski, Dejan Ilievsk, Zlatko Serafimovski dhe GOran Trajkovski janë katër personat të cilët në konkurs për punësim në Njësinë kundër zjarrit në Bashkia të Shkupit u deklaruan si shqiptarë. Kryetari i Bashkisë ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Aktuale.MK | 14-Dec-2019 20:40
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Flaka | 14-Dec-2019 19:54
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Tre maqedonas deklarohen si shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Zeri | 14-Dec-2019 19:41
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Maqedonasit “bëhen” shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Medial | 14-Dec-2019 19:41
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Maqedonasit “bëhen” shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Arbresh | 14-Dec-2019 19:38
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Albportali | 14-Dec-2019 19:20
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Top Channel | 14-Dec-2019 18:08
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Maqedonasit “bëhen” shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Indeks Online | 14-Dec-2019 19:11
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Maqedonasit “ndihen” shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
EkonomiaOnline | 14-Dec-2019 18:56
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Maqedonasit “ndihen” shqiptarë për të fituar një vend pune
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Koha.net | 14-Dec-2019 18:53
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut, janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë (VIDEO)
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Ina-Online | 14-Dec-2019 17:35
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
TetovaSot | 14-Dec-2019 16:56
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Punësimet, maqedonasit “ndjehen” shqiptarë
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...
Alsat-M | 14-Dec-2019 16:50
Pas konkursit për zjarrfikës në Brigadën e Shkupit, për të fituar një vend pune Kire Trajkovski, Goran Trajkovski dhe Zllatko Serafimovski, tre shtetasit Maqedonisë të Veriut janë deklaruar si shqiptarë. Kjo nuk përbën ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved