ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 20:44

Idetë e rindërtimit: Nga PPP, te Rezerva Valutore dhe luksi i zyrave

Idetë e rindërtimit: Nga PPP, te Rezerva Valutore dhe luksi i zyrave
Nga Blerina Hoxha Përllogaritjet paraprake tregojnë së dëmet që ka krijuar tërmeti i 26 nëntorit në të gjithë vendin, tashmë i kanë kaluar 500 -600 milionë eurot. Mijëra banesa në zonat e prekura nuk e kanë kaluar ...
Gazeta Dita | 14-Dec-2019 22:01
Nga Blerina Hoxha Përllogaritjet paraprake tregojnë së dëmet që ka krijuar tërmeti i 26 nëntorit në të gjithë vendin, tashmë i kanë kaluar 500 -600 milionë eurot. Mijëra banesa në zonat e prekura nuk e kanë kaluar ...

Rindërtimi / Fazat, propozimet dhe 1.7 miliard eurot e koncesioneve
Rritja e borxhit, përdorimi i rezervës valutore, rialokimi i buxhetit, anulimi i kontratave PPP që nuk kanë nisur ende punë dhe donacionet po konsiderohen burimet e financimit për dëmet e krijuara nga tërmeti i 26 ...
Gazeta Dita | 14-Dec-2019 14:40
Rritja e borxhit, përdorimi i rezervës valutore, rialokimi i buxhetit, anulimi i kontratave PPP që nuk kanë nisur ende punë dhe donacionet po konsiderohen burimet e financimit për dëmet e krijuara nga tërmeti i 26 ...

Selami Xhepa: Ja si mund të financohet dëmi nga tërmeti
“Ndikimi ekonomik i një katastrofe të kësaj përmase mendoj se është i fortë dhe me ndërlikime edhe në afat të gjatë, dhe ashtu si dhe shkaku që e krijoi, mbetet i paparashikueshëm me saktësi”, tha eksperti Selami Xhepa ...
Gazeta Express | 14-Dec-2019 12:01
“Ndikimi ekonomik i një katastrofe të kësaj përmase mendoj se është i fortë dhe me ndërlikime edhe në afat të gjatë, dhe ashtu si dhe shkaku që e krijoi, mbetet i paparashikueshëm me saktësi”, tha eksperti Selami Xhepa ...

Xhepa: Dëmi sa 10% e PBB-së, ja si mund të financohet
“Ndikimi ekonomik i një katastrofe të kësaj përmase mendoj se është i fortë dhe me ndërlikime edhe në afat të gjatë, dhe ashtu si dhe shkaku që e krijoi, mbetet i paparashikueshëm me saktësi”, tha eksperti Selami Xhepa ...
Monitor | 13-Dec-2019 22:34
“Ndikimi ekonomik i një katastrofe të kësaj përmase mendoj se është i fortë dhe me ndërlikime edhe në afat të gjatë, dhe ashtu si dhe shkaku që e krijoi, mbetet i paparashikueshëm me saktësi”, tha eksperti Selami Xhepa ...

Burimet financiare të rindërtimit
Rritja e borxhit, përdorimi i rezervës valutore, rialokimi i buxhetit, anulimi i kontratave PPP që nuk kanë nisur ende punë dhe donacionet po konsiderohen burimet e financimit për dëmet e krijuara nga tërmeti i 26 ...
Monitor | 13-Dec-2019 22:26
Rritja e borxhit, përdorimi i rezervës valutore, rialokimi i buxhetit, anulimi i kontratave PPP që nuk kanë nisur ende punë dhe donacionet po konsiderohen burimet e financimit për dëmet e krijuara nga tërmeti i 26 ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved