ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 22:15

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...
Telegrafi | 14-Dec-2019 20:40
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...

Deshën ta dëbojnë: Familja shqiptare e mund qytetin e Kölnit në gjykatë
Gjykata gjermane ka detyruar qytetin e Kolnit të strehojë një familje shqiptare, e cila nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Ashtu siç shkruhet në......
Zeri | 14-Dec-2019 22:37
Gjykata gjermane ka detyruar qytetin e Kolnit të strehojë një familje shqiptare, e cila nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Ashtu siç shkruhet në......

Familja shqiptare që gjunjëzoi Kölnin në gjykatë
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...
Gazeta Observer | 14-Dec-2019 22:34
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
Koha.mk | 14-Dec-2019 20:00
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
Koha.net | 14-Dec-2019 19:48
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Gjykata gjermane urdhëron strehimin e një familjeje shqiptare në Köln
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...
AlbInfo | 14-Dec-2019 18:29
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...
Arbresh | 14-Dec-2019 18:08
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...

Gjykata detyron qytetin e Kölnit të strehojë familjen shqiptare
Gjykata gjermane ka detyruar Kölnin të strehojë një familje shqiptare. “Edhe pse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë”, vendosi gjykata. Qyteti i Kölnit është ...
Gazeta Dita | 14-Dec-2019 17:56
Gjykata gjermane ka detyruar Kölnin të strehojë një familje shqiptare. “Edhe pse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë”, vendosi gjykata. Qyteti i Kölnit është ...

Dy fjalë për dinjitetin…
Nga Artan Koni Gjykata gjermane detyroi Bashkinë Köln të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë derisa te ekstradohet ...
Gazeta Dita | 14-Dec-2019 16:26
Nga Artan Koni Gjykata gjermane detyroi Bashkinë Köln të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë derisa te ekstradohet ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
TetovaSot | 14-Dec-2019 15:53
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
Alsat-M | 14-Dec-2019 15:22
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kölnin në gjykatë
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
GazetaTema | 14-Dec-2019 11:10
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Familja shqiptare gjunjëzon Këlnin në gjykatë…
Gjykata gjermane detyron qytetin e Këlnit të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i ...
Standard | 14-Dec-2019 12:13
Gjykata gjermane detyron qytetin e Këlnit të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i ...

Familja shqiptare me dy fëmijë ‘gjunjëzon’ Kölnin, ja çfarë vendosi gjykata gjermane
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
Gazeta Express | 14-Dec-2019 11:10
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

“Ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë”, një familje shqiptare “gjunjëzon” Kölnin, ja çfarë u vendos
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...
BalkanWeb | 14-Dec-2019 10:31
Gjykata gjermane detyron Kölnin të strehojë një familje shqiptare. Megjithëse kjo familje nuk ka të drejtë të qëndrojë në Gjermani, ajo ka të drejtë të ketë një çati mbi kokë, vendosi gjykata. Dinjiteti i njeriut është ...

Një familje shqiptare gjunjëzon Kolnin në gjykatë
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...
Lajminet | 14-Dec-2019 10:28
Dinjiteti i njeriut është i paprekshëm. Kështu shkruhet në nenin 1 të Kushtetutës së Gjermanisë. Një familje shqiptare e vuri në provë këtë nen dhe fitoi në gjykatë. Qyteti i Kölnit është kështu i detyruar të strehojë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved