ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 20:12

Vëmendje| Kjo rrugë e Prishtinës do të jetë e mbyllur për automjete

Vëmendje| Kjo rrugë e Prishtinës do të jetë e mbyllur për automjete
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...
InFokusi | 09-Dec-2019 10:01
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...

Njëra nga rrugët më të frekuentuara të Prishtinës, sot do të jetë e mbyllur për automjete
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 09:52
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...

Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 09:52
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...

Punimet në rrugë devijojnë linjën 4 të “Trafikut Urban”
Ndërmarrja publike komunale “Trafiku Urban” ka njoftuar udhëtarët se për shkak të punimeve nëpër rrugët e kryeqytetit, linja 4 nuk do të mund të qarkullojë deri tek Parku i Gërmisë. “Për shkak të punimeve në Rr. ‘Nazim ...
Koha.net | 09-Dec-2019 09:49
Ndërmarrja publike komunale “Trafiku Urban” ka njoftuar udhëtarët se për shkak të punimeve nëpër rrugët e kryeqytetit, linja 4 nuk do të mund të qarkullojë deri tek Parku i Gërmisë. “Për shkak të punimeve në Rr. ‘Nazim ...

Njëra nga rrugët më të frekuentuara të Prishtinës, sot do të jetë e mbyllur për automjete
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...
Arbresh | 09-Dec-2019 09:46
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...

Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK”......
Zeri | 09-Dec-2019 09:43
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK”......

Njëra nga rrugët më të frekuentuara të Prishtinës, sot do të jetë e mbyllur për automjete
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 09:37
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...

Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...
Klan Kosova | 09-Dec-2019 09:37
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...

Sot mbyllet për qarkullim rruga “Nazim Gafurri”
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 09:34
Rruga “Nazim Gafurri” sot është e mbyllur për qarkullim të automjeteve për shkak të punimeve të asfaltimit. Stacioni i fundit i linjës numër 4 të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së ...

Mbyllet rruga “Nazim Gafurri” në Prishtinë
Stacioni i fundit i linjës numër “4” të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së vjetër të Komunës. Komuna e Prishtinës ka falënderuar qytetarët për mirëkuptim dhe i kanë lutur qytetarët që të ...
Lajminet | 09-Dec-2019 09:35
Stacioni i fundit i linjës numër “4” të Trafikut Urban sot do të jetë në rrugën “UÇK” përballë ndërtesës së vjetër të Komunës. Komuna e Prishtinës ka falënderuar qytetarët për mirëkuptim dhe i kanë lutur qytetarët që të ...

Njëra nga rrugët më të frekuentuara të Prishtinës, sot do të jetë e mbyllur për automjete
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 09:26
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Nazim Gafurri” do të jetë e mbyllur sot për automjete. Punimet në asfaltim kanë detyruar komunën për të marrë këtë vendim. “Rruga “Nazim Gafurri sot është e mbyllur për ...

Jashari: Ka filluar asfaltimi i segmenteve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc
Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka theksuar se në vazhdën e punimeve të shumta, ka filluar asfaltimi i disa segmenteve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc.
Kosova Press | 07-Dec-2019 19:58
Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka theksuar se në vazhdën e punimeve të shumta, ka filluar asfaltimi i disa segmenteve të rrugëve në fshatrat Kuqicë dhe Tërrnavc.

Studentët duan linjë nga Stacioni i autobusëve deri te Konviktet
4 mijë studentë, aq sa është kapaciteti i Qendrës së Studentëve në Prishtinë, udhëtojnë të paktën dy herë në javë nga stacioni i autobusëve për në shtëpitë e tyre dhe anasjelltas. Shumica nga ta, me vete kanë edhe rroba ...
Koha.net | 07-Dec-2019 10:18
4 mijë studentë, aq sa është kapaciteti i Qendrës së Studentëve në Prishtinë, udhëtojnë të paktën dy herë në javë nga stacioni i autobusëve për në shtëpitë e tyre dhe anasjelltas. Shumica nga ta, me vete kanë edhe rroba ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved