ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/01/2020 05:59

Të gjithë mëkatarët që zbuloi tërmeti

Të gjithë mëkatarët që zbuloi tërmeti
Nga Lorenc Vangjeli Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ...
GazetaTema | 07-Dec-2019 18:32
Nga Lorenc Vangjeli Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ...

Të gjithë mëkatarët që zbuloi tërmeti
Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ndihmës për ndërtim ...
Medial | 09-Dec-2019 08:37
Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ndihmës për ndërtim ...

Të gjithë mëkatarët që zbuloi tërmeti
Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ndihmës për ndërtim ...
BalkanWeb | 07-Dec-2019 13:31
Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ndihmës për ndërtim ...

Të gjithë mëkatarët që zbuloi tërmeti
Nga Lorenc Vangjeli/ Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ...
Lexo | 07-Dec-2019 12:40
Nga Lorenc Vangjeli/ Ende pa u zbuluar emri i kryeprokurorit të ri, tërmeti i nëntorit i kishte diktuar atij udhërrëfyesin e parë të politikës penale të nesërme. Shpërdorimi i detyrës, ndërtimi i paligjshëm dhe dhënia e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved