ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 21:23

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 11:16
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF-ja në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezona
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 11:48
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF-ja në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
EkonomiaOnline | 09-Dec-2019 11:42
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF-ja në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Drejtoresha e Shëndetësisë në Mitrovicë, Erseka Hasanaj-Barani, bënë të ditur se këto vaksina janë pa pagesë dhe do të vaksinohen të gjithë personat e moshuar dhe ata që kanë probleme shëndetësore. ”Vaksinat janë ...
Lajminet | 09-Dec-2019 11:34
Drejtoresha e Shëndetësisë në Mitrovicë, Erseka Hasanaj-Barani, bënë të ditur se këto vaksina janë pa pagesë dhe do të vaksinohen të gjithë personat e moshuar dhe ata që kanë probleme shëndetësore. ”Vaksinat janë ...

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e......
Zeri | 09-Dec-2019 11:30
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e......

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Medial | 09-Dec-2019 11:28
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Arbresh | 09-Dec-2019 11:27
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 11:27
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

Rreth 100 mijë vaksina kundër gripit arrijnë në Kosovë
Në një njoftim të Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet e ditur se janë porositur 100 mijë vaksina në funksion të parandalimit të këtij gripi, të cilat do të sigurohen përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it. Ato do të ...
Monitor | 09-Dec-2019 08:23
Në një njoftim të Ministrisë së Shëndetësisë, bëhet e ditur se janë porositur 100 mijë vaksina në funksion të parandalimit të këtij gripi, të cilat do të sigurohen përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it. Ato do të ...

QKMF- ja në Mitrovicë furnizohet me vaksina kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...
Klan Kosova | 09-Dec-2019 11:19
Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare ”Dr. Nexhat Çuni” është furnizuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, me një kontingjent të vaksinave kundër gripit sezonal në sasi prej 4 mijë dozave. Drejtoresha e ...

QKMF në Pejë, nis sot vaksinimin kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...
Medial | 09-Dec-2019 09:10
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...

QKMF në Pejë, nis sot vaksinimin kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...
Arbresh | 09-Dec-2019 09:04
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...

QKMF në Pejë, nis sot vaksinimin kundër gripit sezonal
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 08:34
Qendra Kryesore e Vaksinimit e cila funksionon në kuadër të QKMF-së njofton se nga data 09.12.2019 (e hënë) në të gjitha Qendrat e Mjekësisë Familjare do të filloj shpërndarja dhe dhënia e vaksinës kundër gripit sezonal ...

Instituti i Shëndetësisë: Në Kosovë s’ka epidemi të fruthit, janë vaksinuar mbi 95% e fëmijëve
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...
Telegrafi | 08-Dec-2019 10:11
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...

Vaksinimi, rreth 200 fëmijë s’janë regjistruar në shkollë
Shërbimet e vaksinimit në rajonin e Ohrit dhe Strugës kanë dorëzuar lista të prindërve që nuk u përgjigjen thirrjeve për vaksinimin e fëmijëve të tyre kundër fruthit. Vitin e shkuar në Strugë u shpall epidemi e ...
Alsat-M | 08-Dec-2019 15:08
Shërbimet e vaksinimit në rajonin e Ohrit dhe Strugës kanë dorëzuar lista të prindërve që nuk u përgjigjen thirrjeve për vaksinimin e fëmijëve të tyre kundër fruthit. Vitin e shkuar në Strugë u shpall epidemi e ...

Instituti Kombëtar apelon: Vaksinojini fëmijët
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...
Gazeta Observer | 08-Dec-2019 10:32
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...

Instituti Kombëtar apelon: Vaksinojini fëmijët
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse......
Zeri | 08-Dec-2019 10:32
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse......

Instituti Kombëtar apelon: Vaksinojini fëmijët
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...
Gazeta Express | 08-Dec-2019 10:23
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile. ...

S’ka epidemi të fruthit, në Kosovë janë vaksinuar mbi 95% e fëmijëve
Instituti po ashtu ka bërë apel të gjitha komuniteteve, posaçërisht prindërve dhe liderëve të RAE komunitetit të rekomandojnë që të gjithë fëmijët e pa vaksinuar të paraqiten në QKMF-të e komunave përkatëse për të ...
Lajminet | 08-Dec-2019 10:18
Instituti po ashtu ka bërë apel të gjitha komuniteteve, posaçërisht prindërve dhe liderëve të RAE komunitetit të rekomandojnë që të gjithë fëmijët e pa vaksinuar të paraqiten në QKMF-të e komunave përkatëse për të ...

Instituti i Shëndetësisë Publike thotë se në Kosovë nuk ka epidemi të fruthit
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse. Instituti po ashtu iu ka ...
Koha.net | 08-Dec-2019 10:11
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë apel të gjithë prindërve që t’i vaksinojnë të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse. Instituti po ashtu iu ka ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved