ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 17:25

Pendarovski: Në prag të anëtarësimeve, presim propagande dhe lajme të rrejshme

Pendarovski: Në prag të anëtarësimeve, presim propagande dhe lajme të rrejshme
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 11:45
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në prag të anëtarësimit në NATO mund të presim propagandë politike dhe lajme të rrejshme
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
Republika | 09-Dec-2019 11:27
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në prag të anëtarësimit në NATO mund të presim propagandë politike dhe lajme të rrejshme
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
Arbresh | 09-Dec-2019 10:10
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në prag të anëtarësimit në NATO mund të presim propagandë politike dhe lajme të rrejshme
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 09:25
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në prag të anëtarësimit në NATO mund të presim propagandë politike dhe lajme të rrejshme
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
Aktuale.MK | 09-Dec-2019 09:34
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fake news”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në sy të hyrjes në NATO mund të presim propagandë politike dhe “FakeNews”
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 21:43
Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të jemi objekt i fushatës ...

Pendarovski: Në sy të hyrjes në NATO mund të presim propagandë politike dhe “fejk njuz”
Shkup, 8 dhjetor – Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të ...
Koha.mk | 08-Dec-2019 21:15
Shkup, 8 dhjetor – Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ardhshëm mund të ...

Pendarovski: Në sy të hyrjes në NATO mund të presim propagandë politike dhe “fejk njuz”
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ...
Medial | 08-Dec-2019 20:30
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Presidenti Stevo Pendarovski thekson se në sy të hyrjes në NATO, mund të jemi objekt i fushatës së propagandës politike, ose “fejk njuz”. “A thua në sytë e hyrjes në NATO, muajt e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved