ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 21:34

Nesër një pjesë e Ferizajt dhe Fushë Kosovës të përgatisin qirinjtë

Nesër një pjesë e Ferizajt dhe Fushë Kosovës të përgatisin qirinjtë
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkycjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...
InFokusi | 09-Dec-2019 12:09
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkycjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...

Për shkak të punimeve, këto vende nesër do të mbesin 12 orë pa rrymë
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 11:51
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...

Nesër një pjesë e Ferizajt dhe Fushë Kosovës pa energji elektrike
Në këto dalje ka një numër të madh të konsumatorëve. Por, KEDS po e bën këtë për përfitime afatgjata të konsumatorëve dhe për shkak të specifikës së punimeve nuk ka ndonjë alternativë tjetër. Komania i sigron ...
Lajminet | 09-Dec-2019 11:43
Në këto dalje ka një numër të madh të konsumatorëve. Por, KEDS po e bën këtë për përfitime afatgjata të konsumatorëve dhe për shkak të specifikës së punimeve nuk ka ndonjë alternativë tjetër. Komania i sigron ...

Për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt nesër mbeten 12 orë pa rrymë
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...
Medial | 09-Dec-2019 11:28
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...

Nesër, nga 9:00-21:00, disa pjesë të Fushë-Kosovës dhe të Ferizajt do të mbesin pa rrymë
KEDS-i ka njoftuar se një numër i madh i banorëve të Fushë-Kosovës dhe të Ferizajt do të mbesin pa rrymë nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00. Shkyçja do të bëhet në daljen “Apollonia” dhe në tri dalje tjera në ...
Koha.net | 09-Dec-2019 11:27
KEDS-i ka njoftuar se një numër i madh i banorëve të Fushë-Kosovës dhe të Ferizajt do të mbesin pa rrymë nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00. Shkyçja do të bëhet në daljen “Apollonia” dhe në tri dalje tjera në ...

KEDS njofton banorët e Fushë Kosovës dhe Ferizajt për shkyçje për shkak të punimeve në rrjet
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkyçjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 11:16
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkyçjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...

Për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt nesër mbeten 12 orë pa rrymë
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...
Klan Kosova | 09-Dec-2019 11:27
KEDS ka njoftuar se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj dhe si pasojë e kësaj këto dy qytete do të mbeten pa rrymë 12 orë. Për shkak të kësaj, ...

Nesër një pjesë e Ferizajt dhe Fushë Kosovës pa energji elektrike
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkycjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...
Kosova Press | 09-Dec-2019 11:27
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intenzive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë dhe në Ferizaj. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkycjen e daljes Apollonia të Fushë Kosovës ...

Ani pse mesi i dhjetorit, KEDS nesër do të lë 12 orë pa rrymë një pjesë të Fushë Kosovës dhe Ferizajt
Vendi ynë edhe në këto ditë të ftohta dimri pritet të ballafaqohet me mungesë të energjisë elektrike. Nesër (e martë), një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt, do të mbesin pa rrymë për 12 orë. Kjo shkyçje sipas KEDS do ...
Arbresh | 09-Dec-2019 11:13
Vendi ynë edhe në këto ditë të ftohta dimri pritet të ballafaqohet me mungesë të energjisë elektrike. Nesër (e martë), një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt, do të mbesin pa rrymë për 12 orë. Kjo shkyçje sipas KEDS do ...

Nesër, nga ora 9:00 deri në orën 21:00, një pjesë e Fushë-Kosovës do të jetë pa rrymë
KEDS-i ka njoftuar se një numër i madh i banorëve të Fushë-Kosovës do të mbesin pa rrymë nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00. Shkyçja do të bëhet në daljen “Apollonia” dhe në këtë dalje, KEDS-i thotë se ka një ...
Koha.net | 09-Dec-2019 11:13
KEDS-i ka njoftuar se një numër i madh i banorëve të Fushë-Kosovës do të mbesin pa rrymë nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 21:00. Shkyçja do të bëhet në daljen “Apollonia” dhe në këtë dalje, KEDS-i thotë se ka një ...

Një pjesë e Fushë-Kosovës nesër do të mbes pa rrymë për 12 orë
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë ...
EkonomiaOnline | 09-Dec-2019 11:13
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë ...

Ani pse mesi i dhjetorit, KEDS nesër do të lë 12 orë pa rrymë një pjesë të Fushë Kosovës dhe Ferizajt
Vendi ynë edhe në këto ditë të ftohta dimri pritet të ballafaqohet me mungesë të energjisë elektrike. Nesër (e martë), një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt, do të mbesin pa rrymë për 12 orë. Kjo shkyçje sipas KEDS do ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 11:07
Vendi ynë edhe në këto ditë të ftohta dimri pritet të ballafaqohet me mungesë të energjisë elektrike. Nesër (e martë), një pjesë e Fushë Kosovës dhe Ferizajt, do të mbesin pa rrymë për 12 orë. Kjo shkyçje sipas KEDS do ...

Një pjesë e Fushë Kosovës nesër do të mbes pa rrymë për 12 orë
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po......
Zeri | 09-Dec-2019 11:01
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po......

Një pjesë e Fushë Kosovës nesër do të mbes pa rrymë për 12 orë
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 10:58
KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve, një pjesë e Fushë Kosovës të martën do të mbes pa rrymë për 12 orë. KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë ...

Një pjesë e Fushë Kosovës nesër do të mbes pa rrymë për 12 orë
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkyçjen e daljes Apollonia, nesër, pra të martën nga ora 9:00 ...
Lajminet | 09-Dec-2019 10:53
KEDS njofton se ka paraparë për nesër të bëhen punime intensive si pjesë e investimeve që po bën në Fushë Kosovë. Në vazhdën e saj, është i detyruar të bëjë shkyçjen e daljes Apollonia, nesër, pra të martën nga ora 9:00 ...

Këto vende do të mbesin pa rrymë, KEDS tregon arsyet
Arsyeja: Punime në projekte investive Prishtinë 1. Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00. Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron ...
Gazeta Observer | 07-Dec-2019 16:16
Arsyeja: Punime në projekte investive Prishtinë 1. Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00. Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron ...

Këto vende do të mbesin pa rrymë, KEDS tregon arsyet
Prishtinë 1. Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00. Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja ...
Lajminet | 07-Dec-2019 15:14
Prishtinë 1. Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00. Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved