ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/01/2020 04:18

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...
GazetaTema | 09-Dec-2019 10:25
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...

Ndarja e grave nga burrat në restorante nuk do të ekzistojë më në Arabinë Saudite
Arabia Saudite ka ndërmarrë një tjetër reformë sociale që lidhet me të drejtat e grave; ndarja e grave nga burrat në restorante nuk do të ekzistojë më. Deri tani grave beqare në Arabinë Saudite u kërkohej të përdornin ...
Lexo | 09-Dec-2019 14:16
Arabia Saudite ka ndërmarrë një tjetër reformë sociale që lidhet me të drejtat e grave; ndarja e grave nga burrat në restorante nuk do të ekzistojë më. Deri tani grave beqare në Arabinë Saudite u kërkohej të përdornin ...

Arabia Saudite, hiqet ndarja gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për burrat. Ministria saudite e ...
RTSH | 09-Dec-2019 12:33
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për burrat. Ministria saudite e ...

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...
EkonomiaOnline | 09-Dec-2019 11:33
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...

Arabia Saudite i dha fund ndarjes gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...
Portalb | 09-Dec-2019 10:37
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...
Koha.mk | 09-Dec-2019 10:28
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...
Radio Evropa e Lire | 09-Dec-2019 10:10
Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi. Më herët, ka qenë e detyrueshme të kishte një hyrje për familjet dhe gratë dhe një tjetër për ...

Arabia Saudite heq ndarjen gjinore në restorante
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...
Albportali | 09-Dec-2019 09:37
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...

Arabia Saudite heq ndarjen gjinore në restorante
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...
InFokusi | 09-Dec-2019 09:31
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...

Arabia Saudite i jep fund ndarjes së restoranteve në bazë të gjinisë
Qeveria e Arabisë Saudite ka thënë se restorantet e këtij vendi nuk do të jenë më të detyruara të kenë sektorë të ndarë për burrat dhe gratë, siç ishe deri më tash. Më parë, restorantet duhej të kishin dy hyrje të ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 08:58
Qeveria e Arabisë Saudite ka thënë se restorantet e këtij vendi nuk do të jenë më të detyruara të kenë sektorë të ndarë për burrat dhe gratë, siç ishe deri më tash. Më parë, restorantet duhej të kishin dy hyrje të ...

Arabia Saudite heq ndalimin e ndarjes së grave dhe burrave në restorante
Gratë nuk do të duhet më të ndahen nga burrat në restorante në Arabinë Saudite. Njoftimi vjen nga ministria Saudite si reforma e fundit për të lehtësuar rregullat e rrepta sociale që kanë qenë në fuqi në të gjithë ...
BalkanWeb | 09-Dec-2019 06:31
Gratë nuk do të duhet më të ndahen nga burrat në restorante në Arabinë Saudite. Njoftimi vjen nga ministria Saudite si reforma e fundit për të lehtësuar rregullat e rrepta sociale që kanë qenë në fuqi në të gjithë ...

Arabia Saudite heq ndarjen gjinore në restorante
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...
Alsat-M | 09-Dec-2019 08:58
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend. Vendimi, i cili ...

Arabia Saudite heq ndarjen gjinore në restorante
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend.
Kosova Press | 08-Dec-2019 23:57
Gratë në Arabinë Saudite nuk do të duhet të përdorin hyrje të veçantë ose të ulen pas barrierave në restorante, pas masës së fundit të qeverisë për të lehtësuar dekada të kufizimeve konservatore në vend.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved