ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 21:13

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 12:27
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...

Ministri Tahiri: Republika e Kosovës me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
hënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe......
Zeri | 09-Dec-2019 12:27
hënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe......

Ministri Tahiri: Republika e Kosovës me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Shënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe çdo derivat ...
Medial | 09-Dec-2019 12:12
Shënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe çdo derivat ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...
Medial | 09-Dec-2019 12:12
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...

Ministri Tahiri: Republika e Kosovës me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Shënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe çdo derivat ...
Arbresh | 09-Dec-2019 12:09
Shënimi i Javës Kundër Korrupsionit, këtë vit Republikën e Kosovës dhe organet e saj të drejtësisë i gjen më të kompletuara se kurrë më parë dhe me një mentalitet të ri ligjor për të luftuar korrupsionin dhe çdo derivat ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...
InFokusi | 09-Dec-2019 12:09
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 12:09
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Kosova tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit dhe sipas tij, ...
Koha.net | 09-Dec-2019 12:09
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Kosova tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit dhe sipas tij, ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...
Klan Kosova | 09-Dec-2019 12:03
Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit” ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...
Kosova Press | 09-Dec-2019 12:00
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...

Ministri Tahiri: Republika e Kosovës me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore , në luftimin e korrupsionit ...
Lajminet | 09-Dec-2019 11:58
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore , në luftimin e korrupsionit ...

Tahiri: Kosova me infrastrukturë dhe bazë të fuqishme ligjore në luftimin e korrupsionit
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...
EkonomiaOnline | 09-Dec-2019 11:57
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, me rastin e shënimit të “Javës Kundër Korrupsionit”, ka vlerësuar se Republika e Kosovës tanimë ka një infrastrukturë dhe bazë më të fuqishme ligjore, në luftimin e korrupsionit ...

Sot nis Java kundër korrupsionit
Një sërë aktivitetesh janë paraparë të mbahen në kuadër të Javës kundër Korrupsionit në Kosovë.
Kosova Press | 09-Dec-2019 07:04
Një sërë aktivitetesh janë paraparë të mbahen në kuadër të Javës kundër Korrupsionit në Kosovë.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved