ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 16:24

Gjysmë-vjetori i parë drejt përmbylljes, nxënësit në Maqedoni ende pa libra

Gjysmë-vjetori i parë drejt përmbylljes, nxënësit në Maqedoni ende pa libra
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 11:27
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

LVV dhe LDK kanë dy opsione për postin e presidentit
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Arbresh | 09-Dec-2019 11:42
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

Gjysmë-vjetori i parë drejt përmbylljes, nxënësit në Maqedoni ende pa libra
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Republika | 09-Dec-2019 11:27
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

Gjysmë-vjetori i parë drejt përmbylljes, nxënësit në Maqedoni ende pa libra
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Albportali | 09-Dec-2019 11:27
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

LVV dhe LDK kanë dy opsione për postin e presidentit
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 10:46
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...

LVV dhe LDK kanë dy opsione për postin e presidentit
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 10:28
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...

LVV dhe LDK kanë dy opsione për postin e presidentit
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 10:22
Jetmir Bakija nga organizata joqeveritare Demokracia Plus, ka komentuar situatën politike dhe takimet mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike drejt arritjes së një koalicioni qeverisës. Bakija ka thënë se ...

Gjysmë-vjetori i shkollës drejt përmbylljes, nxënësit ende pa libra
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Koha.mk | 08-Dec-2019 18:22
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

Gjysmë-vjetori i shkollës drejt përmbylljes, nxënësit ende pa libra
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...
Alsat-M | 08-Dec-2019 15:35
Gjysmë vjetori i parë shkollor po përmbyllet me mungesë të teksteve mësimore ndërsa ato libra që posedojnë nxënësit thuajse janë të shkatërruara. Me këtë problematikë po përballen thuajse të gjitha shkollat, por ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved