ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/01/2020 13:49

Komunikacioni në Maqedoni, ulet dukshmëria në disa rrugë

Komunikacioni në Maqedoni, ulet dukshmëria në disa rrugë
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në korsi të lagështa dhe kushte dimërore. Për shkak të mjegullës është ulur dukshmëria prej 30 deri 50 metra në Strazhë, Gjavato dhe Pletvar. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” ...
Telegrafi | 07-Feb-2019 09:06
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në korsi të lagështa dhe kushte dimërore. Për shkak të mjegullës është ulur dukshmëria prej 30 deri 50 metra në Strazhë, Gjavato dhe Pletvar. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” ...

Dukshmëri e zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në rrugën Dibër-Strugë
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...
Republika | 09-Dec-2019 11:16
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...

Komunikacioni në Maqedoni, ulet dukshmëria në disa rrugë
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 09:52
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...

Gjendja e rrugëve në Maqedoni
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 10:40
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...

Dukshmëri e zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në rrugën Dibër-Strugë
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...
Aktuale.MK | 09-Dec-2019 10:25
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...

Dukshmëri e zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në rrugën Dibër-Strugë
Shkup, 9 dhjetor – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin ...
Koha.mk | 09-Dec-2019 09:52
Shkup, 9 dhjetor – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin ...

Dukshmëri e zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në rrugën Dibër-Strugë
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...
TetovaSot | 09-Dec-2019 09:44
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 metra në aksin rrugor Dibër-Strugë, ...

Dukshmëri e zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në rrugën Dibër-Strugë
Shkup, 9 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 ...
Medial | 09-Dec-2019 09:40
Shkup, 9 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës nga 100 deri në 150 metra ka në aksin rrugor Veles-Shtip, deri në 100 metra në aksin rrugor Tetovë-Shkup, nga 20 deri 30 ...

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillet nëpër korsi të lagështa. Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje ...
Gazeta Observer | 08-Dec-2019 20:42
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillet nëpër korsi të lagështa. Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje ...

Normalizohet komunikacioni në drejtimin rrugor Hanet e Mavrovës- Dibër
Trafiku në drejtimin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës- Dibër prej orës 14:40 është normalizuar, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Komunikacioni ka qenë në ndërprerje prej orës 6:50 të mëngjesit, për shkak të një ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 15:58
Trafiku në drejtimin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës- Dibër prej orës 14:40 është normalizuar, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Komunikacioni ka qenë në ndërprerje prej orës 6:50 të mëngjesit, për shkak të një ...

Shikueshmëri e zvogëluar në akset rrugore Stracin – Kriva Pallankë dhe Shipkovicë – Kodra e Diellit për shkak të mjegullës
Për shkak të mjegullës është zvogëluar shikueshmëria nga 50 deri në 100 metra në aksin rrugor Stracin – Kriva Pallankë dhe nga 30 deri 40 metra në aksin rrugor Shipkovicë – Kodra e Diellit, kumtoi Lidhja auto-moto e ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 15:45
Për shkak të mjegullës është zvogëluar shikueshmëria nga 50 deri në 100 metra në aksin rrugor Stracin – Kriva Pallankë dhe nga 30 deri 40 metra në aksin rrugor Shipkovicë – Kodra e Diellit, kumtoi Lidhja auto-moto e ...

Normalizohet komunikacioni në drejtimin rrugor Hanet e Mavrovës- Dibër
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Trafiku në drejtimin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës- Dibër prej orës 14:40 është normalizuar, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Komunikacioni ka qenë në ndërprerje prej orës 6:50 ...
Medial | 08-Dec-2019 15:41
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Trafiku në drejtimin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës- Dibër prej orës 14:40 është normalizuar, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Komunikacioni ka qenë në ndërprerje prej orës 6:50 ...

Shikueshmëri e zvogëluar në akset rrugore Stracin – Kriva Pallankë dhe Shipkovicë – Kodra e Diellit për shkak të mjegullës
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Për shkak të mjegullës është zvogëluar shikueshmëria nga 50 deri në 100 metra në aksin rrugor Stracin – Kriva Pallankë dhe nga 30 deri 40 metra në aksin rrugor Shipkovicë – Kodra e ...
Medial | 08-Dec-2019 13:39
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Për shkak të mjegullës është zvogëluar shikueshmëria nga 50 deri në 100 metra në aksin rrugor Stracin – Kriva Pallankë dhe nga 30 deri 40 metra në aksin rrugor Shipkovicë – Kodra e ...

Gjendja e rrugëve në Maqedoni
Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në rrugë me korsi të lagështa, por pa pengesa. Magjistralja A-3, Resnjë – Manastir – Prilep është e mbyllur për komunikacion për shkak të rrokullisjes së gurëve që në orët vona të ...
AlMaKos | 09-Sep-2016 10:11
Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në rrugë me korsi të lagështa, por pa pengesa. Magjistralja A-3, Resnjë – Manastir – Prilep është e mbyllur për komunikacion për shkak të rrokullisjes së gurëve që në orët vona të ...

Qarkullimi në aksin rrugor Hanet e Mavrovës – Dibër në një korsi
Nga ora 9:00 qarkullimi në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë që ishte i ndërprerë për shkak të një orteku, tani zhvillohet në një korsi, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ...
Shenja | 08-Dec-2019 10:45
Nga ora 9:00 qarkullimi në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë që ishte i ndërprerë për shkak të një orteku, tani zhvillohet në një korsi, informojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ...

Qarkullimi në aksin rrugor Hanet e Mavrovës – Dibër në një korsi
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Nga ora 9:00 qarkullimi në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë që ishte i ndërprerë për shkak të një orteku, tani zhvillohet në një korsi, informojnë nga NP ...
Medial | 08-Dec-2019 10:09
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Nga ora 9:00 qarkullimi në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë që ishte i ndërprerë për shkak të një orteku, tani zhvillohet në një korsi, informojnë nga NP ...

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillet nëpër korsi të lagështa. Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje ...
Aktuale.MK | 08-Dec-2019 10:08
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillet nëpër korsi të lagështa. Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje ...

Për shkak të një orteku është ndërprerë qarkullimi i automjeteve në Hanet e Mavrovës
– Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të një orteku, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ndërmarrjes punojnë në ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 09:53
– Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të një orteku, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ndërmarrjes punojnë në ...

Shembja e gurëve ndërpret qarkullimin e automjeteve në Hanet e Mavrovës
Shkup, 8 dhjetor – Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të shembjes së gurëve, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ...
Koha.mk | 08-Dec-2019 09:47
Shkup, 8 dhjetor – Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të shembjes së gurëve, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. Ekipet e ...

Për shkak të një orteku është ndërprerë qarkullimi i automjeteve në Hanet e Mavrovës
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të një orteku, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. ...
Medial | 08-Dec-2019 09:38
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Në aksin rrugor P1202 Hanet e Mavrovës – Dibër afër fshatit Sencë nga ora 6:50 është ndërprerë qarkullimi i automjeteve për shkak të një orteku, informoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved