ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 22:25

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë.
Top Channel | 09-Dec-2019 11:19
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë.

Abbott: Politika të bëhet shtysë dhe jo pengesë për zbardhjen e fatit të të pagjeturve
Kështu u tha në tryezën “Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”, e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë me rastin e ...
Lajminet | 09-Dec-2019 12:31
Kështu u tha në tryezën “Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”, e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë me rastin e ...

Abbott: Politika të bëhet shtysë dhe jo pengesë për zbardhjen e fatit të të pagjeturve
Edhe 20 vite pas luftës familjarëve të personave të zhdukur po u shkelen të drejtat e njeriut, pasi që ende nuk e dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës së fundit në Kosovë. Kështu u ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 12:25
Edhe 20 vite pas luftës familjarëve të personave të zhdukur po u shkelen të drejtat e njeriut, pasi që ende nuk e dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës së fundit në Kosovë. Kështu u ...

Abbott: Politika të bëhet shtysë dhe jo pengesë për zbardhjen e fatit të të pagjeturve
Edhe 20 vite pas luftës familjarëve të personave të zhdukur po u shkelen të drejtat e njeriut, pasi që ende nuk e dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës së fundit në Kosovë.
Kosova Press | 09-Dec-2019 12:21
Edhe 20 vite pas luftës familjarëve të personave të zhdukur po u shkelen të drejtat e njeriut, pasi që ende nuk e dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Familjarëve të personave të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 12:03
Familjarëve të personave të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...

?Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 11:39
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...

Britania ofron mbështetje për gjetjen e të zhdukurve gjatë luftës në Kosovë
Familjarëve të personave të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha në tryezën e ...
Koha.net | 09-Dec-2019 11:33
Familjarëve të personave të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha në tryezën e ...

Familjet e personave të zhdukur që 20 vjet pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vjet, pasi që ende nuk dinë asgjë për familjarët e zhdukur gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e organizuar nga Qendra Burimore ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 11:13
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vjet, pasi që ende nuk dinë asgjë për familjarët e zhdukur gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e organizuar nga Qendra Burimore ...

Familjet e personave të zhdukur, 20 vjet pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 11:16
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Kështu u tha se tryezën e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur (QBPZh), me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut. Bajram Cerkini tha se familjarëve të të zhdukurve çdo ditë u shkelen të ...
Lajminet | 09-Dec-2019 11:14
Kështu u tha se tryezën e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur (QBPZh), me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut. Bajram Cerkini tha se familjarëve të të zhdukurve çdo ditë u shkelen të ...

Familjet e personave të zhdukur për 20 vjet pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...
Klan Kosova | 09-Dec-2019 11:13
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...
Alsat-M | 09-Dec-2019 11:04
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë. Kështu u tha se tryezën e ...

Familjet e personave të zhdukur për 20 vite pa përgjigje
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë.
Kosova Press | 09-Dec-2019 11:01
Familjarëve të persona e të zhdukur po u mohohen të drejtat e njeriut për 20 vite, pasi që ende nuk dinë për vendndodhjen e më të dashurve të tyre që u zhdukën gjatë luftës në Kosovë.

“Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...
Lajminet | 09-Dec-2019 08:53
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...

Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës......
Zeri | 09-Dec-2019 08:34
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës......

Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 08:19
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të ...

Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të ...
Kosova Press | 09-Dec-2019 08:13
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare për të ...

‘Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq’
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 07:25
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...

Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...
InFokusi | 09-Dec-2019 07:19
Qendra Burimore për Persona të Zhdukur, QBPZH me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë, sot mban diskutimin e tryezës së rrumbullakët, në shenjë të shënimit të Ditës Ndërkombëtare ...

OKB: 7 000 persona të arrestuar në Iran
Të paktën 7 000 persona u arrestuan pas protestave që kanë filluar muajin e kaluar në Iran, theksoi sot Komisariati i Lartë i OKB-së për të Drejtat e Njeriut duke kërkuar lirimin e personave të ndaluar në mënyrë ...
Alsat-M | 07-Dec-2019 10:03
Të paktën 7 000 persona u arrestuan pas protestave që kanë filluar muajin e kaluar në Iran, theksoi sot Komisariati i Lartë i OKB-së për të Drejtat e Njeriut duke kërkuar lirimin e personave të ndaluar në mënyrë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved