ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 20:54

Tahiri: Çdo përpjekje për shfuqizimin apo shtyrjen e Ligjit të pagave ka për qëllimin rikthimin e kaosit

Tahiri: Çdo përpjekje për shfuqizimin apo shtyrjen e Ligjit të pagave ka për qëllimin rikthimin e kaosit
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...
Telegrafi | 06-Dec-2019 19:24
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...

Nëse pezullohet Ligji për paga, nuk ka ndryshim në pagat e muajit ardhshëm
Në rast se Gjykata Kushtetuese vendos masa të përkohshme për pezullimin e një neni të caktuar ose komplet Ligjit për pagat e sektorit publik, atëherë pagat e këtij muaji do të dalin në modelin e vjetër. Kështu vlerëson ...
Medial | 07-Dec-2019 12:12
Në rast se Gjykata Kushtetuese vendos masa të përkohshme për pezullimin e një neni të caktuar ose komplet Ligjit për pagat e sektorit publik, atëherë pagat e këtij muaji do të dalin në modelin e vjetër. Kështu vlerëson ...

Nëse pezullohet Ligji për paga, nuk ka ndryshim në pagat e muajit ardhshëm
Në rast se Gjykata Kushtetuese vendos masa të përkohshme për pezullimin e një neni të caktuar ose komplet Ligjit për pagat e sektorit publik, atëherë pagat e këtij muaji do të dalin në modelin e vjetër. Kështu vlerëson ...
Arbresh | 07-Dec-2019 12:03
Në rast se Gjykata Kushtetuese vendos masa të përkohshme për pezullimin e një neni të caktuar ose komplet Ligjit për pagat e sektorit publik, atëherë pagat e këtij muaji do të dalin në modelin e vjetër. Kështu vlerëson ...

Ministria e Financave: Pagat do të dalin me rritje në fund të këtij muaji
Pak ditë pas hyrjes në fuqi të Ligjit për paga për sektorin publik, institucioni i Avokatit të Popullit e ka dërguar atë në Gjykatën Kushtetuese, si vlerësim i përputhshmërisë së këtij Ligji me Kushtetutë. Thuhet se ...
AlbInfo | 07-Dec-2019 10:42
Pak ditë pas hyrjes në fuqi të Ligjit për paga për sektorin publik, institucioni i Avokatit të Popullit e ka dërguar atë në Gjykatën Kushtetuese, si vlerësim i përputhshmërisë së këtij Ligji me Kushtetutë. Thuhet se ...

Deri në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, pagat do të dalin me rritje
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e ...
Albportali | 07-Dec-2019 10:03
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e ...

Ministria e Financave: Pagat do të dalin me rritje deri në një vendim të Kushtetueses
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e ...
PortaliOnline | 07-Dec-2019 09:51
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e ...

Nga Ministria e Financave tregojnë se a do të dalin pagat me rritje
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit. Institucioni i Avokatit të Popullit para dy ditësh e ka ...
Gazeta Express | 07-Dec-2019 09:26
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit. Institucioni i Avokatit të Popullit para dy ditësh e ka ...

Deri në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, pagat do të dalin me rritje
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...
Gazeta Observer | 07-Dec-2019 09:14
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...

Deri në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, pagat do të dalin me rritje
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...
Indeks Online | 07-Dec-2019 08:35
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...

Pa vendim të Kushtetueses pagat dalin me rritje
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...
Lajminet | 07-Dec-2019 08:21
Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e përputhshmërisë së ligjit me Kushtetutën e vendit, shkruan sot gazeta “Zëri”. Institucioni i Avokatit të ...

Pa vendim të Kushtetueses pagat dalin me rritje
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e......
Zeri | 07-Dec-2019 08:11
Pak ditë pas hyrjes në fuqi Ligji për Paga në Sektorin Publik përfundoi në Gjykatën Kushtetuese. Institucioni i Avokatit të Popullit e dërgoi këtë ligj në Kushtetuese, prej së cilës ka kërkuar vlerësimin e......

Tahiri: Shfuqizimi i Ligjit të Pagave rikthen kaosin dhe ka pasoja të paparashikueshme
Ligji i Pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Çdo përpjekje e shfuqizimit apo shtyerjes së zbatimit të tij ka për qëllim rikthimim e kaosit në ...
Medial | 07-Dec-2019 01:40
Ligji i Pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Çdo përpjekje e shfuqizimit apo shtyerjes së zbatimit të tij ka për qëllim rikthimim e kaosit në ...

??Ligji për pagat, sindikalistët e KEK-ut i dalin në përkrahje Avokatit të Popullit
“Kjo i bije se deputetët e legjislacionit të kaluar kanë qenë aq të padijshëm sa që nuk kanë ditur të bëjnë një ligj për paga në përputhje me Ligjin e punës, ose kanë punuar për inate partiake, e sot kur Avokati i ...
Lajminet | 06-Dec-2019 23:29
“Kjo i bije se deputetët e legjislacionit të kaluar kanë qenë aq të padijshëm sa që nuk kanë ditur të bëjnë një ligj për paga në përputhje me Ligjin e punës, ose kanë punuar për inate partiake, e sot kur Avokati i ...

Tahiri: Çdo përpjekje për shfuqizimin apo shtyrjen e Ligjit të pagave ka për qëllimin rikthimin e kaosit
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...
Arbresh | 06-Dec-2019 23:28
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...

Tahiri: Çdo përpjekje për shfuqizimin apo shtyrjen e Ligjit të pagave ka për qëllimin rikthimin e kaosit
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...
Medial | 06-Dec-2019 23:25
Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se ligji i pagave i miratuar në Qeverinë Haradinaj ka qenë ndër vendimet më serioze të qeverisjes 20-vjeçare të këtij shteti. Tahiri ...

?Ligji për pagat, sindikalistët e KEK-ut i dalin në përkrahje Avokatit të Popullit
Sindikata e Re Korporata Energjetike e Kosovës, ka dal në përkrahje të Avokatit të Popullit, për dërgimin e ligjit të pagave në Gjykatën Kushtetuese.
Kosova Press | 06-Dec-2019 23:16
Sindikata e Re Korporata Energjetike e Kosovës, ka dal në përkrahje të Avokatit të Popullit, për dërgimin e ligjit të pagave në Gjykatën Kushtetuese.

Haradinaj feston pavarësinë e Finlandës
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë sot në festën e pavarësisë së Finlandës, shtet të cilin e uroi dhe tregoi se ndaj tyre është mirënjohës. Në llogarinë e tij në rrjetin social......
Zeri | 06-Dec-2019 22:43
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë sot në festën e pavarësisë së Finlandës, shtet të cilin e uroi dhe tregoi se ndaj tyre është mirënjohës. Në llogarinë e tij në rrjetin social......

Haradinaj feston pavarësinë e Finlandës (VIDEO)
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë sot në festën e pavarësisë së Finlandës, shtet të cilin e uroi dhe tregoi se ndaj tyre është mirënjohës. Në llogarinë e tij në rrjetin social Facebook ...
Klan Kosova | 06-Dec-2019 22:34
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë sot në festën e pavarësisë së Finlandës, shtet të cilin e uroi dhe tregoi se ndaj tyre është mirënjohës. Në llogarinë e tij në rrjetin social Facebook ...

Zhvillimet rreth Ligjit për paga po shihen si “skenar i Thaçit për destabilizim”
Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar, Avokati i Popullit, Ligjin për paga e dërgoi në Gjykatës Kushtetuese pasditen e së enjtes. Kështu, Sindikatat e ndërmarrjeve publike ajo e KEK-ut dhe Telekomit dolën fituese ndaj ...
Gazeta Observer | 06-Dec-2019 20:00
Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar, Avokati i Popullit, Ligjin për paga e dërgoi në Gjykatës Kushtetuese pasditen e së enjtes. Kështu, Sindikatat e ndërmarrjeve publike ajo e KEK-ut dhe Telekomit dolën fituese ndaj ...

Zhvillimet rreth Ligjit për paga po shihen si “skenar i Thaçit për destabilizim”
Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar, Avokati i Popullit, Ligjin për paga e dërgoi në Gjykatës Kushtetuese pasditen e së enjtes. Kështu, Sindikatat e ndërmarrjeve publike ajo e KEK-ut dhe Telekomit dolën fituese ndaj ...
EkonomiaOnline | 06-Dec-2019 20:00
Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar, Avokati i Popullit, Ligjin për paga e dërgoi në Gjykatës Kushtetuese pasditen e së enjtes. Kështu, Sindikatat e ndërmarrjeve publike ajo e KEK-ut dhe Telekomit dolën fituese ndaj ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved