ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 20:23

Në Prishtinë diskutohet për tokat bujqësore

Në Prishtinë diskutohet për tokat bujqësore
Instituti për Vlerësime dhe Studime Pronësore po mban sot një trajnim në Prishtinë për tokat bujqësore, duke u fokusuar në mënyrën e trajtimit të tyre. Për të ligjëruar ka ardhur Jeremy Moody, ekspert nga Britania e ...
Kosova Press | 07-Dec-2019 12:42
Instituti për Vlerësime dhe Studime Pronësore po mban sot një trajnim në Prishtinë për tokat bujqësore, duke u fokusuar në mënyrën e trajtimit të tyre. Për të ligjëruar ka ardhur Jeremy Moody, ekspert nga Britania e ...

Nis Konferenca e Nëntë Vjetore e Gjyqësorit – korrupsioni mbetet sfidë
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...
Klan Kosova | 07-Dec-2019 11:18
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...

Nis Konferenca e Nëntë Vjetore e Gjyqësorit
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...
Medial | 07-Dec-2019 10:57
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...

Nis Konferenca e Nëntë Vjetore e Gjyqësorit
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...
Klan Kosova | 07-Dec-2019 10:48
Ka filluar Konferenca e Nëntë Gjyqësore e Kosovës, e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE). Konferencën e nisi Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender ...

Drejtpërdrejt nga konferenca e nëntë gjyqësore
Këshilli Gjyqësor i Kosovës po mban konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.
Kosova Press | 07-Dec-2019 10:21
Këshilli Gjyqësor i Kosovës po mban konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Mbahet konferenca e nëntë gjyqësore
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.
Kosova Press | 07-Dec-2019 08:23
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Mbahet konferenca e nëntë gjyqësore
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. Në këtë konferencë do të marrin pjesë tërë ...
Indeks Online | 07-Dec-2019 08:23
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë. Në këtë konferencë do të marrin pjesë tërë ...

?Ngjarjet e datës 7 dhjetor
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e Nëntë gjyqësore, me temë diskutimi “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”. (Hotel “Emerald”, 09:30) Instituti për Vlerësime dhe Studime ...
Indeks Online | 07-Dec-2019 07:50
Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon Konferencën e Nëntë gjyqësore, me temë diskutimi “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”. (Hotel “Emerald”, 09:30) Instituti për Vlerësime dhe Studime ...

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?
Me fillim nga ora 10:00, kryeministri Ramush Haradinaj do të takohet me komunitetin e biznesit, në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kosovës, me qëllim të prezantimit të projekteve konkrete që do të paraqiten në takimin ...
EkonomiaOnline | 29-Jan-2018 09:06
Me fillim nga ora 10:00, kryeministri Ramush Haradinaj do të takohet me komunitetin e biznesit, në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kosovës, me qëllim të prezantimit të projekteve konkrete që do të paraqiten në takimin ...

Ngjarjet e datës 7 dhjetor
Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 9:00)
Kosova Press | 07-Dec-2016 06:59
Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 9:00)

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved