ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/01/2020 21:23

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike njoftojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Telegrafi | 07-Dec-2019 11:15
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike njoftojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Sips ...
Gazeta Observer | 07-Dec-2019 12:12
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Sips ...

Ka nisur shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, përmes një njoftimi për media bëjnë me dije se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
InFokusi | 07-Dec-2019 11:51
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, përmes një njoftimi për media bëjnë me dije se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informon qytetarët se rreth 100 mijë vaksina për parandalimin e gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Që nga mëngjesi i sotëm, ekipet e Qendrave ...
Klan Kosova | 07-Dec-2019 11:48
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informon qytetarët se rreth 100 mijë vaksina për parandalimin e gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Që nga mëngjesi i sotëm, ekipet e Qendrave ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Sips ...
Indeks Online | 07-Dec-2019 11:45
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Sips ...

Ka nisur shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, përmes një njoftimi për media bëjnë me dije se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Koha.net | 07-Dec-2019 11:42
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, përmes një njoftimi për media bëjnë me dije se rreth 100 mijë vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë.
Kosova Press | 07-Dec-2019 11:30
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në Kosovë.

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komuna
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Zeri | 07-Dec-2019 11:24
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komuna
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Gazeta Express | 07-Dec-2019 11:15
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në ...
EkonomiaOnline | 07-Dec-2019 11:15
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit sezonal kanë arritur në ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Që nga mëngjesi i sotëm, ekipet e Qendrave Kryesore të Mjekësisë Familjare të komunave të Kosovës, sipas ftesës që u është bërë një ditë më parë nga MSh dhe IKSHKP, kanë filluar furnizimin me vaksina, me të cilat ...
Lajminet | 07-Dec-2019 11:10
Që nga mëngjesi i sotëm, ekipet e Qendrave Kryesore të Mjekësisë Familjare të komunave të Kosovës, sipas ftesës që u është bërë një ditë më parë nga MSh dhe IKSHKP, kanë filluar furnizimin me vaksina, me të cilat ...

Sot arrijnë vaksinat kundër gripit, javën e ardhshme nis shpërndarja
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se 100 mijë vaksina e porositura kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it do të ...
Telegrafi | 06-Dec-2019 09:03
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se 100 mijë vaksina e porositura kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it do të ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Medial | 07-Dec-2019 11:09
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...
Arbresh | 07-Dec-2019 11:09
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i informojnë qytetarët e Republikës së Kosovës se rreth 100 000 vaksina të gripit sezonal, të blera nga MSh në funksion të parandalimit të gripit ...

Mijëra të prekur nga gripi sezonal, vaksinat vijnë në Kosovë me dy muaj vonesë
Rreth 11 mijë persona të prekur nga gripi sezonal vetëm brenda 2 muajve të fundit kanë kërkuar ndihmë mjekësore nëpër Qendrat e Mjekësisë Familjare në gjithë vendin. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ...
Koha.net | 06-Dec-2019 21:36
Rreth 11 mijë persona të prekur nga gripi sezonal vetëm brenda 2 muajve të fundit kanë kërkuar ndihmë mjekësore nëpër Qendrat e Mjekësisë Familjare në gjithë vendin. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ...

Mungesa e vaksinave rëndoi gjendjen me gripin sezonal në Kosovë
Rreth 10 mijë persona janë diagnostikuar si të prekur nga gripi sezonal në Kosovë në javët e fundit. Por, ky numër nuk e kalon pragun epidemik, thonë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Aktualisht, bëhet e ditur ...
Radio Evropa e Lire | 06-Dec-2019 15:44
Rreth 10 mijë persona janë diagnostikuar si të prekur nga gripi sezonal në Kosovë në javët e fundit. Por, ky numër nuk e kalon pragun epidemik, thonë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Aktualisht, bëhet e ditur ...

Me dy muaj vonesë arrinë vaksina kundër gripit sezonal në Kosovë
Është bërë e ditur nga Ministrisë së Shëndetësisë (MSH), se në Kosovë ka arritur sot, vaksina kundër gripit për kosovarët. Realisht, kjo vaksinë do duhej të ishte nga muaji tetor, mirëpo këtë vit ishte me dy muaj vonesë ...
AlbInfo | 06-Dec-2019 10:36
Është bërë e ditur nga Ministrisë së Shëndetësisë (MSH), se në Kosovë ka arritur sot, vaksina kundër gripit për kosovarët. Realisht, kjo vaksinë do duhej të ishte nga muaji tetor, mirëpo këtë vit ishte me dy muaj vonesë ...

Sot arrijnë vaksinat kundër gripit, javën e ardhshme nis shpërndarja
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se 100 mijë vaksina e porositura kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it do ...
Zeri | 06-Dec-2019 09:33
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka bërë të ditur se 100 mijë vaksina e porositura kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it do ...

Sot arrijnë vaksinat kundër gripit,shpërndahen javën tjetër
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike rreth 100 000 vaksina kundër gripit, 500 nga të cilat doza pediatrike, të cilat janë porositur përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it pritet ...
Aktuale.MK | 06-Dec-2019 08:48
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike rreth 100 000 vaksina kundër gripit, 500 nga të cilat doza pediatrike, të cilat janë porositur përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it pritet ...

100 mijë vaksina kundër gripit arrijnë sot, shpërndahen javën tjetër
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike kanë njoftuar se Ministria e Shëndetësisë i ka porosituar rreth 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat janë ...
Arbresh | 06-Dec-2019 07:51
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike kanë njoftuar se Ministria e Shëndetësisë i ka porosituar rreth 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat janë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved